View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 10 dec 2009, 15:12:28
MariaLuisa's Avatar
MariaLuisa MariaLuisa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 09 dec 2009
Locaţie: Madrid, Spania
Vârsta: 48
Dieta: Ma inspir din Scarsdale si fac sport
Date: 171cm, 96.8kg
Mesaje: 106
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Slabute din 2009!

Citat:
Anterior postat de karemina Vezi mesajul
MariaLuisa e normal ca la inceputul unei diete sa simti aceste stari pt ca dintr-o data trebuie sa renunti la alimentele care altadata faceau parte din alimentatia ta zilnica. Eu mancam in mare parte la fast food si am unul langa casa de la care cumparam frecvent crede-ma ca si acum ma enerveaza ca nu pot intra in fast food sa imi iau tot ce gasesc pe acolo. Iar cu sportul gasesti pe net niste exercitii usoare pt fiecare din partile corpului ia-o incet cu sportul momentan apoi maresti intensitatea si dificultatea pt ca pe langa inima isi suprasoliciti si alte organe. In ceea ce priveste mersul pe jos fa-o de nevoie adica incearca ca o parte din traseul pe care il ai spre serviciu sau scoala sa il faci pe jos plus ca te vei incalzi si nu vei mai simti frigul.
Despre starea aia vorbeam karemina Cum treceti peste ea si peste proasta dispozitie generata de ea ? Serviciu nu mai am de-o luna si scoala am terminat-o demult. Trebuie sa ma mobilizez sa merg pe jos de buna voie, nesilita de vreo tinta tip sv sau scoala Asta e cel mai greu
MariaLuisa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2335 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1818 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1302 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat