View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 10 apr 2011, 16:51:49
AnutzaMariutza's Avatar
AnutzaMariutza AnutzaMariutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 09 apr 2011
Locaţie: Budapesta, Ungaria
Vârsta: 34
Dieta: mancat sanatos!
Date: 165cm, 64.4kg
Mesaje: 33
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul gandurilor mele! AnutzaMariutza

Citat:
Anterior postat de CrisetenO Vezi mesajul
Draga Anutza,

Mi-ai luat o piatra de pe inima: stiu ca uneori par enervant de pisaloaga si nu e cu intentie... Sa tii minte si de peste: e intr-adevar esential pentru dieta si e bun de tot. Hai, ca nu te-am facut sa mananci untura de peste si ulei de ricin, ci pastrav suculent la cuptor, cu lamaie si rozmarin!

Despre carnea de vita, uite doua chestii pe care le poti face pentru ca sa-ti iasa carnea de vita moale:

1. Fiert, fiert, fiert: iei carne de vita slaba si o tai in cubulete nu prea mari (sa incapa 2-3 intr-o lingura), o pui sa fiarba la foc mediu in zeama de supa, pana se face moale. Amesteci cu ghiveci de legume intr-un vas de Jena, si pui la cuptor pana se face moale (o ora, doua...). E foarte, foarte buna! (am pus o reteta de tocanita cu carne de vita care poate fi interesanta).

2. Prajit, copt, copt: prepari mai intai carnea la teflon sau gratar, apoi pui fripturile intr-o tava si le pui la cuptor vreo 4-5 ore la foc mic (140 grade). La sfarsit va fi asa de moale ca o poti manca si cu lingura.

Cu mult drag,

Cristina
Nu esti pisaloaga deloc,imi face placere sa discut cu tine,mai ales ca vii cu sfaturi pertinente!Despre peste ce sa zic,nu stau bine la capitolul asta..mai mananc ton in conserva,pe care il adaug in salate...Dar,in fiecare dimineata si seara imi iau capsulele cu ulei de peste omega 3-6-9!O sa incerc sa prepar carnea de vita cum m-ai sfatuit!Uite chiar in momentul asta o colega mi-a dat ideea sa cumpar carne de vita si sa o toc..si sa o fac in teflon asa..tocata!Ce zici?
AnutzaMariutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2323 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1806 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1290 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]