View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 19 ian 2010, 13:32:22
camynechita's Avatar
camynechita camynechita este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 12 ian 2010
Locaţie: Focsani, Romania
Vârsta: 45
Dieta: Hipocalorica
Date: 167cm, 66kg
Mesaje: 13
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Cate kg ati pus in timpul sarcinii?

Buna,fetele. Eu am nascut acum 2 ani o fetita. Pe perioada sarcinii n-am luat decat vreo 13-14 kg. Nu am mancat cat pentru 2 pentru ca stiam ca nu-i bine, dar nici nu m-am abtinut de la prea multe (m-am simtit si eu bine si ceream si eu diferite chestii pe care in alte situatii sotul meu nu mi le aducea). Pofte reale nu prea am avut dar daca am putut sa ma stramb..... In orice caz, dupa nastere am dat jos 10 kg si am mai ramas cu vreo 4 peste greutatea dinainte de sarcina. M-am bucurat. Dar se vede treaba ca m-am bucurat degeaba pentru ca acum am 9 kg in plus. Deci nu numai ca nu am putut da jos cele 4 kg, dar am mai pus 5 peste ele. Si cred ca stiu si care e cauza (ca sa va arat ca teorie stiu ): prima cauza este faptul ca inainte de sarcina mancam maxim de 2 ori pe zi si organismul meu era obisnuit cu putin. In timpul sarcinii am mancat normal si am ramas cu pofta de mancare si acum. Si, bineinteles, la ore cat mai nepotrivite.
A doua cauza este faptul ca nu am alaptat decat 3 saptamani. Dar.....daca s-ar putea intoarce timpul, tot asa as proceda. Pentru ca mereu am spus ca nu vreau sa alaptez din cauza ca ma deformez, poate ca de asta nici nu am suportat alaptatul. Ma durea ingrozitor si era un calvar pentru mine.
Deci......cam asta e povestea mea. Si acum ma lupt sa renunt la pofta de mancare de dupa ora 20-21 si nu prea reusesc. Sper sa reusesc cat mai curand. Offffff.
Va pup, mamicilor, si bafta!
__________________
Semnat: Camy - O mamica plinuta care vrea sa fie mamica slabuta.
camynechita, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1585 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1068 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 811 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat