View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 28 iun 2011, 11:20:34
anamariaff's Avatar
anamariaff anamariaff este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 21 oct 2010
Locaţie: Vulcan, Romania
Vârsta: 38
Date: 159cm, 60kg
Mesaje: 110
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Anamaria - file de jurnal

Multumesc de incurajari, Iulia. Sa revin cu ce a fost aseara... am alergat vreo doi km, am mers si in pas alert, prin natura. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am muntele aproape de casa, asa ca drumurile forestiere sunt excelente pentru plimbari, alergat, drumetii.
Masajul nu l-am mai facut, deoarece fata cu care ar fi trebuit sa alerg nu a mai venit. Intr-un final, cand m-a vazut cat de catranita sunt, a venit cu mine al meu, care oricum alearga muuuult mai repede ca mine, dar a fost faina.
Azi dimineata, la 8:30, am mancat trei felii de paine neagra cu unt si dulceata de casa si ceai de lamaie neindulcit, ca aveam glicemia la pamant, imi era rau ptr ca ieri intr-adevar am mancat putin si m-am resimtit. La 9:00 am baut o cafea cu o lingurita de zahar brun, la 11:30 am papat legume fierte, iar acum am iar o cafea. Stiu, o sa imi ziceti de fructe, dar am atat de lucru, incat nu pot pleca acum nici macar pana la magazin. Dupa ce imi termin munca, in jur de 16:00, sper, ma duc in cautare de fructe. Azi voi avea o ora de gimnastica aerobica si deseara iarasi alergat.
Va pup.
__________________


http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...rnal-9476.html
Încercarea de a găsi iubire în afara ta eşuează mereu, pentru că nu poţi primi de la altul ceva ce tu nu ţi-ai dat ţie însuţi. Când te privezi de iubire, îi atragi în viaţa ta pe alţii care fac acelaşi lucru. Experienţa iubirii necondiţionate începe în inima ta, nu în inima altcuiva!