View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 20 nov 2011, 15:17:43
ella 78's Avatar
ella 78 ella 78 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 01 oct 2010
Locaţie: Neamt- verona, Italia
Vârsta: 45
Dieta: Monty
Date: 165cm, 89.6kg
Mesaje: 3.781
Aprecieri acordate: 159
Am fost apreciat(a) de 338 ori in 92 mesaje
Implicit Re: Jurnal yana42 - Cât de plăcut o fi, să FII SLABUTĂ ??? …

Citat:
Anterior postat de yana42 Vezi mesajul
“Oare cum o fi, să POȚI PURTA o rochie rosie,…. mulată,…cu șlițul lung, pe un picior,, cum o fi să simți “acele” priviri admirative...??”
CHIAR DACĂ AM TRECUT DE 40 DE ANI !..,
- îmi doresc să pot purta măcar…o pereche de blugi!
- îmi doresc să mă pot privi in oglinda cabinelor de probă!
- îmi doresc sa merg la shopping si să nu ma enervez!
- îmi doresc să scap de privirile “dispretuitoare” ale vanzătoarelor …slăbute!
- îmi doresc sa scap de hainele astea largi negre si urate!
Nu găsesc o explicație rațională care să-mi justifice ignoranţa şi nepăsarea…pentru felul în care arăt…
N-am fost o slăbuţă niciodată! Oscilam în jurul a 57 de kg /1,60cm. Mai degrabă complexată …ceva aripioare şi-un fund bombat.. Acum „se poartă”, dar dacă este prea mare .. nu se pune.
M-am mutat de câţiva ani la munte …şi am descoperit „weekendul la grătar” … Fruuumoos… n-am ce zice! Muuuultăăă mâncare „BUNĂ”. Şi-au mai fost concediile, sărbătorile, zilele onomastice şi … linişte şi bine. Aaa …uitasem … mai am „o scuză”. M-AM LASAT DE FUMAT ! Am 1 an şi 2 luni. Şi aşa am ajuns la 73 de kg.
Oscilaţii de greutate am mai avut (3-4 kg maxim), dar întotdeauna „când mă ambiţionam”, în câteva săptămâni dădeam jos. Prin înfometare desigur.
Si cred că e timpul să-mi revin! …DAR CUM?
Cred că nu-mi mai „permit” înfometarea …si-am să incerc Montignac.
Nu sunt prea informată şi aştept cu drag sfaturile voastre.
Doamne...parca suntem surori...iar rochita rosie ma asteapta cuminte in dulap...mi-am promis solemn s-o imbrac de revelion...mi-am cumparat-o acu vreo 2 luni cu 3 marimi mai mica...vinzatoarea-o chinezoaica-imi tot spunea-xL doamna eu NU,ea iar xL,eu iar NU....cind am vazut ca nu renunta si se uita lumea la noi...i-am zis bine..ma duc sa iau xl...am luat rochita M..am strins-o bot desi ma durea inima(dar ca sa nu mai vada ce scrie pe eticheta) si i-am zis sa mi-o puna in sacosa

Citat:
Anterior postat de yana42 Vezi mesajul
Şi-am să continui povestea mea...
M-am apucat să citesc cartea lui Montignac prin iunie 2011. Mi-am făcut eu un tabel cu alimente permise/nepermise și combinații admise…L-am postat mândră pe frigider…
Şi-am început să le împărtăşesc alor mei din “noile cunoştinţe” …la fiecare masă. “Nu e bine combinaţia”, “trebuie să mâncaţi că are multe fibre , proteine… etc… “ sau “nu vă mai fac dulciuri ! “
Mă aprobau zâmbind …
De al meu soţ m-am luat mai tare:” tu mănânci prea multă pâine …şi dulciuri! Mai bine te-ai duce la un control să vezi cum stai cu moştenirea ta genetică “diabetul”!
Şi s-a dus …A juns la Bucureşti la Institut pentru investigaţii mai serioase. De 4 luni e sub tratament şi regim serios… A slăbit 8 Kg. A ajuns la 75 Kg /180 cm.
Nu are voie mai mult de 220 de HC (carbohidrati) pe zi. E foarte ambiţios şi consecvent. Nu ştiu cum reuşeşte dar la el totul pare atât de uşor!
Eu…am păpat tot. Astă vară în concediu…la mare, pe plajă… el mânca jumătate de piersică … eu o piersică şi jumătate „las că nu îngraşă piersica…şi e păcat să arunc”.
Acum mă consolez că m-am pregătit psihologic. Ca să mă hotărăsc trebuia să mă documentez… ce şi cum se întâmplă. La început nu aveam materiale … iar acum de cănd am descoperit “Slabute” nu mai îmi ajunge timpul… Cu cât citesc mai mult cu atât am impresia că nu stiu nimic…
Mi-am facut un jurnal pentru că nu mă mai descurc pe aici pe site…Din greşeală m-am înscris la jurnale slabit 30 -40 ani … Oare pot să-l mut ? Eu sunt tânără oricum… și vă rog să nu-mi vorbiți cu pronumele personal de politeţe “dumneavoastră”.
Am o fiică de 18 ani şi 3 luni care de când cu “Slabute.ro” mă ceartă că stau prea mult pe net… cred că vrea să-i împrumut Laptop-ul meu... Mai vb ...
Daa...la barbati e mai usor...dar nici noi nu ne lasam ..nu?...Mare dreptate ai de cind cu ''Slabutele''e o lupta continua pt computer...si am doua...ma trezesc si ma culc cu fetele.Faza cu ''decit s-o arunc-mai bine o maninc'' am facut-o si eu Vad ca deja te-ai informat despre ce dieta pe care vrei s-o tii...sport faci?...daca esti la inceput...e bine sa incepi chiar si cu mers pe jos...poti sa cauti filmulete aici la sectiunea de sport-fitness...start walking se cheama parca...Nu muta jurnalul...virsta e doar pt buletine...spiritul conteaza...am si eu o fata de 12ani...si ca sa vezi ce mica e lumea...sunt si eu din Neamt.
Eu iti urez slabire cit mai usoara si sper sa ne mai auzim...aaa si eu sunt Ella.Pupicei