View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 23 dec 2011, 20:00:35
brainiac's Avatar
brainiac brainiac este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 07 dec 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 33
Dieta: Mancat sanatos :)
Date: 165cm, 60.5kg
Mesaje: 623
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal brainiac - In cautarea propriei persoane...

Citat:
Anterior postat de Niculae Roxana Vezi mesajul
Buna si bine ai venit in comunitatea slabutelor! Am citit jurnalul tau si m-am gandit ca poate mai ai nevoie de o prietena care sa te sustina...sa-ti dea incredere in tine..sau doar sa fie langa tn cand ai nevoie de ea...si sa te asculte...deci...iata-ma...sunt langa tn.
Primul pas l-ai facut...si poate cel mai important...ai intrat pe forum.
Cand am intrat si eu prima data pe forum la fel ma simteam si eu....demoralizata...imi regaseam fericirea in mancare....ma comparam cu toate femeile din jurul meu...si eram extrem de geloasa pe sotul meu...deveneam isterica doar daca se uita la tv la una care arata f bn...deci eram la pamant.....vedeam cum ma priveau cei din jur...inclusiv mama mea....era disperata si nu-i venea sa creada cata am ajuns....imi zicea mereu...ai plecat de aks printesa si acum...uita-te la tn esti cat o balena...offf...sa nu mai zic ca vroiam pe atunci sa ma angajez asistent manager...ca asa consideram eu la momentul acela ca tb sa incep de acolo cariera mea...nu m-a angajat nimeni bineinteles...si uite asa mi-am gasit motivatia potrivita...si am gasit acest forum...atunci cand eram jos...cand nu mai aveam nici o speranta...incercasem toate dietele...dar nu le finalizam pe niciuna...din lipsa vointei...dar...cu ajutorul slabutelor am reusit...sa-mi recapat increderea in sine...sa-mi repar greselile....sa am speranta....sa fac sport...care pana la momentul respectiv era un subiect tabu pt mn...si iata-ma acum...la un pas de reusita...plina de incredere....si gata sa ajut pe oricine are nevoie de mn....sunt langa tn...trebuie doar sa ma chemi.
Te pup dulce!...impreuna vom reusi...
Iti multumesc mult pt cuvintele tale si pentru prietenia pe care mi-o oferi! Cu siguranta ca am nevoie de cat mai multe persoane sa ma sustinasi de aceea vreau sa iti multumesc ca iti pasa! e foarte reconfortant sa stii ca nu esti singura, ca nu esti stricata si ca nu trebuie sa duci povara asta singura pe umeri! Voi incerca sa ma redresez si cand simt ca voi avea suficienta forta incat sa nu renunt ma voi apuca serios de treaba. pana atunci ma informez si citesc cum sa fac lucrurile mai cu cap. si mai ales citesc povestile voastre ale slabutelor sa ma motivez si sa vad ca se poate! ca daca altii pot si eu pot! si eu te pup si voi apela la tine ori de cate ori voi avea nevoie si nu numai :*
brainiac, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2105 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1588 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1331 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]