View Single Post
  #140 (permalink)  
Vechi 23 iul 2010, 07:18:24
greeneyes's Avatar
greeneyes greeneyes este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 mai 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Date: 170cm, 109.6kg
Mesaje: 198
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 110-120 kg

Citat:
Anterior postat de Mayalup Vezi mesajul
Multumesc fetelor.
Cantarul meu era de vina, nu e performant precum cel al colegei de azi. Dar arata asa de bine la 112, mai un hop si scap de 110.
Stiu ca e cale lunga, dar fiecare pas e o victorie. Sunt sigura ca ma intelegeti cand spun asta.
Pai, daca tot am indrazneala sa vorbesc deschis despre numere infernale, ma voi supune la o noua sapuneala. Stiu ca o sa vina.
In acest moment traiesc cam dupa urmatoarele reguli: 3 l apa pe zi, vreo 2 cafele cu zahar pana la ora 16 cand ajung acasa de la munca.
Apoi, sincer de tot, depinde de starea de spirit. Daca sunt bine su nervii si tristetile, salata de legume cu ceva (branza de vaca sau carne), sau lapte batut, sau cartofi fierti.
Daca e bai, tot ce prind in frigider. Si daca e bai bai, ma pun sa si gatesc ceva carne.
Rusinicaaa....
Cam acum un an de zile exact la fel faceam si eu........ Pana la 6-7 seara nu mancam nimic, dar beam foarte multa cafea, iar seara mancam tot ce doream si am ajuns cu un asemenea "regim" la 120 kg. Sunt sigura ca nu-ti doresti asa ceva asa ca ia masuri si schimba stilul asta haotic de a manca. Eu am inceput sa mananc dimineata cand sotul meu a inceput sa-mi pregateasca cate un sendvici (mi-era rusine sa il refuz,mai ales ca noi ne trezim foarte devreme si asta insemna un efort in plus pt el); asa ca mai greu la inceput am luat o gura din sendvici, una de cafea..., iar in timp am ajuns sa diversific si chiar sa imi lipseasca micul dejun atunci cand nu apuc sa il servesc.
Incearca sa iti propui schimbari, dar nu toate deodata, fiindca va fi foarte greu...Eu zic asa: saptamana asta propune-ti spre exemplu sa mananci 3 mese pe zi si sa nu mananci cartofi/orez, saptamana viitoare introdu gustarile si incearca sa inlocuiesti dulciurile cu fructe si tot asa; tu singura trebuie sa-ti impui regulile si tot tu sa le si respecti.
Succes mult!
greeneyes, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2131 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1614 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1098 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat