View Single Post
  #1405 (permalink)  
Vechi 25 feb 2010, 18:55:27
Karinna's Avatar
Karinna Karinna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 04 ian 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Motignac
Date: 160cm, 59.0kg
Mesaje: 231
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac

Citat:
Anterior postat de huskygirl19 Vezi mesajul
Iti recomand eu o reteta de-a mea...pe care nu o fac pt ca imi e lene sa gatesc acum cat tin regim, prefer gratarul sau carnea fiarta cu salata/legume. Sunt o puturoasa.
Deci...oparesti pipotele cu sare...nu le fierbi complet(ca sa scapi de spuma si de apa aia plina de mizerie). Le transbordezi in alta apa curata care clocoteste si le fierbi in continuare. Iei din supa respectiva cateva linguri si le pui in tigaia/cratita unde vei face tocanita cu ceapa tocata, ardei gras tocat, ciupercute (de preferinta prefierte/sau de la borcan), le innabusesti si adaugi pipotelele cu sucul de rosii, sare si piper. Eu mai pun in sucul de rosii si o lingurita de smantana...sosul iese mult mai bun si legat, dar asta tine de gust. Daca vrei sa o faci mai dietetica, nu trebuie sa pui.
Eu sincer asa gatesc si cand nu tin regim...nu prea fac prajeli de fel.
Suna bine! de abia astept sa incerc. Ms!
Karinna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1473 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 956 kcal/zi. Pentru a slăbi 4.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 311 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]