View Single Post
  #14050 (permalink)  
Vechi 01 aug 2012, 20:30:54
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 de ani (etaj XI)

Citat:
Anterior postat de Red flower Vezi mesajul

Iubita, cica exceptia confirma regula Eu in atatea luni n-am avut deloc probleme cu constipatia ba chiar zilele trecute imi doream cu ardoare ceva care sa ma constipe
Mai spun o chestie De 7 luni n-am mancat lactate bine, 3 linguri de frisca sau smantana am voie zilnic, dar nu am prea ajuns eu la cantitea asta. Mi-am facut analize si am calciul mai bun decat vreodata. Toata viata mea mi-am dorit unghii mai lungute Erau mereu moi ca si hartia si se rupeau 1-2. Acum am si eu in sfarsit unghii cat-de-cat Nu stiu care-i fenomenul, caci lactate nu mananc.
mai sunt si alte produse care contin calciu si pe car eprobabil le-ai mancat. Apoi..te stiu cand mancai frisca aia lichida...deci calciu..si tot asa. Si cum am spus..eu nu vreau sa ma contrazic cu nimeni. Sunt incantata ca nalizele tale, ale lui Nemo, ale Lilisoarei sunt perfecte. Va doresc sanatate buna, analize bune si dieta perfecta in continure.

Eu am zis ca fata asta..vio, nu trebuie sa faca caz de ce am spus eu legat de dukan..daca ea se simte bine cu ce papa care-i treaba cu ce spun eu?!?!?!
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].