Subiect: Jurnal Andrada
View Single Post
  #141 (permalink)  
Vechi 27 mar 2011, 21:49:14
mikaelaflo's Avatar
mikaelaflo mikaelaflo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
Locul 3 la concurs  
Data înregistrării: 04 mar 2011
Locaţie: Curtea de Arges, Romania
Vârsta: 39
Dieta: hipocalorica, 3 mese + 2 gustari
Date: 165cm, 88.8kg
Mesaje: 740
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Andrada

Citat:
Anterior postat de AnDrAdAxl Vezi mesajul
O alta zi bunicica de weekend.Se putea si mai bine...dar maine incepe o noua saptamana si pe vineri vreau sa vad macar 88 kg pe cantar.Maine merg sa imi platesc una alta si la cumparaturi de papica si bineinteles mult-prea-doritul cantar alimentar!In sfarsit!Si de maine nu mai am nici o scuza sa depasesc caloriile.Asa!O seara buna fetelor!
ps:Miha...iar te faci ca nu vezi ce intreb?

Nu...de data asta nu m-am facut ca nu vad....iar am fost plecata pe la socrela ca deh...e duminica tre s-o vada baiatul pe mamica si mamica pe pitica...acum am intrat, dupa ce am facut o prostie cat mine de mare la gustare..... Am pus meniul... Cat despre sport...mai somez putin. Am citit ca e bine sa faci sport inainte de a manca, astfel se ard mai bine grasimi...si daca nu pot sa fac dimineata inainte de micul dejun (nu am reusit sa o mai culc pe Otilia dimineata) mi se pare ca as faec degaba in rest si oricum nu prea am cand...ca pitica doarme ziua in reprize de cate o jumatate de ora....poate acum cu ora noua reusesc sa o pacalesc cumva. Daca nu, trebuie sa ma trezesc si mai devreme...
Spor la cumparaturi maine!!
Pupici
__________________
Drumul spre o viata sanatoasa
mikaelaflo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2427 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1910 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1394 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]