View Single Post
  #142 (permalink)  
Vechi 02 apr 2011, 23:05:48
andral's Avatar
andral andral este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 18 ian 2011
Locaţie: Bournemouth, Anglia
Vârsta: 44
Dieta: hipocalorica+sport
Date: 167cm, 84.5kg
Mesaje: 843
Aprecieri acordate: 8
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (V)

Citat:
Anterior postat de brunetic Vezi mesajul
Buna fetele !!!

Nu am mai reusit sa scriu cred ca de 2 saptamani dar cand am putut v-am citit cu mare drag. M-am cantarit si eu acum cateva zile, si imi aratase ca am slabit un kg. Era inainte cu cateva zile sa imi vina "musafirii". Se poate sa fi afectat si de fapt sa nu fi slabit ? Oricum o sa ma mai cantaresc zilele astea ca "musafirii" au plecat.
Voi ce faceti ?
Eu am gatit azi ciorbica de vacuta si mancare de ciuperci pentru familie. Cred ca eu o sa-mi fac o salata. Cred ca mancarica de ciuperci are multe calorii! Voi ce salate mai faceti ? Ce mai gatiti dietetic ? Eu nu prea reusesc sa mananc fructe dar vreau sa imi impun acest obiectiv. Cum va petreceti week-end-ul ? Aici e soare.

Va pup ! Spor la slabit !
de obicei inainte de perioada in timpul sau imediat dupa cantarul arata mai mult..sunt tulburari de tranzit,retentii de lichide...la mine de ex in a doua parte a lunii orice as face cantarul ramane neschimbat dar dupa ce trece perioada imediat scad 1-2 kg,asta in cazul in care sunt la dieta...deci posibil sa fi slabit mai mult nu doar un kg
andral, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2342 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1825 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1438 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]