View Single Post
  #1421 (permalink)  
Vechi 12 iun 2012, 19:41:20
Prapadeala's Avatar
Prapadeala Prapadeala este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 20 sep 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Date: 162cm, 57kg
Mesaje: 6.246
Aprecieri acordate: 724
Am fost apreciat(a) de 2.463 ori in 1.495 mesaje
Implicit Re: Jurnal GCM - Fapte nu cuvinte!!!

Citat:
Anterior postat de GCM Vezi mesajul
Crede-ma ca am discutat de foarte multe ori, si mereu zice ca tot ce isi doreste e sa putem fi impreuna. dar nu vrea sa priceapa ca eu nu pot sa imi caut de munca de la 60km distanta, si sa gasesc pe net, nu as avea cum merge la interviuri pt ca nu imi permite jobul care il am momentan. In fine, poate cer eu prea multe de la viata.
Poate sunt prea visatoare, naiva....asta e..imi merit soarta!
Nu trebuie sa gandesti asa...

Sincer, nu stiu ce sfat sa iti dau... eu cu socrela avem un conflict mocnit si cand am incercat sa lamuresc lucrurile, m-a mintit in fata ca ea ma iubeste, cu toate ca este evident pentru toata lumea ca nu e asa.

Romina, sa stii ca ma vad nevoita sa te contrazic. Nu toti parintii sunt posesivi. Aici o am ca si exemplu pe mama mea. Am plecat de acasa la 18 ani si ea in sufletul ei a stiut ca nu ma voi intoarce vreodata. Sunt mai mult ca sigura ca i-ar fi placut sa am un viitor acasa, dar a realizat ca nu e ce imi doresc si nu a comentat niciodata nimic referitor la asta cu toate ca a ramas singura acolo. Cand l-a cunoscut pe sotul meu, a realizat ca este viata mea si ca trebuie sa-l accepte si mereu a facut totul in asa fel incat sa ne ajute pe noi si sa ne fie noua bine.

In schimb socrela nu a facut altceva decat sa comenteze o gramada de rautati gratuite si fara rost. Ce nu a inteles ea e ca baietii nu sunt atat de prosti si a terminat prin a fi oarecum eliminata din viata noastra. La inceput, cand aveam evenimente in familie era invitata si ea cu toate ca eu nu ii suportam prefacatoria. Acum am ajuns in punctul in care am zis stop si am zis ca eu nu mai vreau sa am nicio legatura cu ea. Am avut o discutie si cu iubi, i-am explicat ce ma deranjeaza, i-am spus ca nu am nicio problema cu el sa o vada pe mama lui, dar eu nu o vreau in viata mea. I-am spus si ca daca i se pare inacceptabil aceste lucru, voi intelege, fiecare o va lu pe drumul lui, dar eu nu pot sa stau sa fiu bataia de joc a unei femei ca mama lui. Din fericire pentru mine, a inteles si a avut ochi sa vada si punctul meu de vedere.

Codris, ce vreau eu sa spun este ca trebuie sa vezi ce fel de om e bubu si cat de mamos e el. De asemenea trebuie sa vezi si cate esti dispusa sa suporti de dragul lui iubi. Eu am suferit 6 ani de zile din cauza socrelei pana am avut puterea sa zic GATA. Eu sunt si genul care pune multe la suflet, iar rautatile ei au durut mult. Acum pot sa zic ca eu sunt mai linistita ca ea nu mai e in viata mea, relatia mea cu iubi s-a imbunatatit si in rest zau daca mai imi pasa
Prapadeala, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1898 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1381 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]