View Single Post
  #1424 (permalink)  
Vechi 26 nov 2013, 14:35:19
lacramioara2's Avatar
lacramioara2 lacramioara2 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 26 iul 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 48
Dieta: Dukan
Date: 170cm, 72.2kg
Mesaje: 1.529
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 110 ori in 87 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lacramioara

Buna, Feli, tu ai fost mereu in apropiere si m-ai sprijinit si sustinut! Iti multumesc pentru fidelitate.

Deci sa povestesc de ce am ajuns din nou aici dupa ce in anul 2010 atinsesem greutatea dorita de 70 KG.

In cursul anilor 2011-2012 am reusit sa ma mentin cu mici variatii de 2-3 KG in sus sau in jos. Apoi, in februaria 2012 am ramas insarcinata si am nascut un baietel in noiembrie 2012 (11,5 KG luate in sarcina si data jos aproape instantaneu la 1 luna dupa nastere).
Toate bune si frumoase, insa dupa ce bebe a implinit cam 3 luni am scapat ca vacuta in lucerna la mancare intrucat in timpul sarcinii nu am mancat mai nimic din cauza de greturi si alte probleme iar pofta de mancare disparuse cu totul si in timpul sarcinii si in primele doua luni dupa nastere. Insa si cand a revenit apoi a revenit nu gluma...
Am ajuns astfel ca in mai 2013 sa cantaresc 81,8 kg si am luat masuri; dieta, sport etc pana cand la sfarsit de iulie ajunsesem la 75 kg. Chiar si in vacanta din Turcia la ultra all inclusive am reusit sa ma mentin si sa nu cedez tentatiilor.
Insa la retur am fost lovita de un val de neorociri intamplate unor persoane foarte dragi si apropiate (un bun prieten a ramas invalid pe viata, cu sectiune de maduva totala cauzata in vacanta de un accident de innot, unei alte prietene i-a murit bebelusul in somn la 1,5 ani fara sa se stie de ce si cum, iar o alta persoana din anturaj s-a sinucis!). In tot acest context am mancat, fetelor, de am spart, in fiecare zi mancam pana la epuizare, tot ce prindeam, dulce, sarat, acru, fructe etc.
Am ajuns astfel ca la 13 noiembrie sa cantaresc 83,6 KG moment in care m-am speriat rau de tot si am decis sa iau din nou masuri.
Am ales Dukan fiind cea mai simpla forma de dieta, fara sa trebuiasca a gati sofisticat (timp nu am deloc).
Aceasta este povestea, sunt foarte motivata si decisa sa nu cedez niciun picut. Nici macar la petrecerea de un an a piticului nu m-am atins de nimic, nici macar nu am gustat tortul.
Sunt foarte mandra de mine si intentionez sa continuu la fel.
lacramioara2, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1664 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1147 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 631 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui lacramioara2:
feelix (01 dec 2013)