View Single Post
  #143 (permalink)  
Vechi 09 iun 2012, 01:44:27
Anorien's Avatar
Anorien Anorien este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 iul 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Montignac
Date: 170cm, 68kg
Mesaje: 546
Aprecieri acordate: 10
Am fost apreciat(a) de 19 ori in 16 mesaje
Implicit Re: Biblioteca "Slabute.ro"

Citat:
Anterior postat de Mikky Vezi mesajul
Nu te poate face sa te lasi de fumat TE FACE CHIAR SA TE LASI..stiu ca pare stupid dar eu m-am lasat de 2 luni si asta dupa ce am citit cartea si sunt f fericita, nu a fost deloc greu, si nu m-am ingrasat deloc pt ca nu te ingrasi ca te lasi de fumat te ingrasi pt ca inlocuiesti tigarile cu mancare...as recomanda cartea lui Allen Carr oricarui fumator si garantez ca daca o citeste cu inima deschisa devine nefumator intr-o ora, cam cat iti ia sa citesti cartea..si mie mi s-a parut o prostie inainte sa citesc, imi spuneam nu se poate sa fie atat de simplu sa te lasi de fumat, atunci de ce dau oamenii atatia bani pe medicamente sau dispozitive cxare sa ii ajute sa se lase, dar uite ca e mult mai simplu decat credeam odata ce intelegi niste lucruri elementare..lucruri care sunt explicate in cartea asta.

Subscriu 100% la ce a spus Mikky! Exact cuvintele mele. Recomandarea vine de la o fumatoare activa de 13 ani care ajunsese sa fumeze 3 pachete/zi si care sustinea sus si tare ca nu se lasa niciodata si ca iubeste tigarile. Cartea nu are nimic spectaculos in ea, dar te face sa reflectezi asupra propriei persoane si sa aflii adevaratele motive pt care fumezi. Pe mine m-a convins si mai am 3 prieteni care la fel s-au lasat dupa ce au citit.



Citat:
Anterior postat de dorutza Vezi mesajul
buna fetele
are careva cartea Greutatea ideala - Metoda usoara a lui Allen Carr ?
O am eu, dar, caci este un "dar". Am cautat-o de am innebunit si am gasit-o intr-o zi la o librarie din Gara de Nord si pe care am dat destul de multi banuti. Ideea e ca ma asteptam sa aiba acelasi efect ca cea cu fumatul. Nu are. Pe masura ce citeam ma dezamagea. E o amestecatura de vegan cu Monti. Daca voi avea candva timp sa o scanez, o voi urca in biblioteca slabute.
__________________
Jurnal Anorien
Anorien, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1655 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1138 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui Anorien:
dorutza (21 dec 2012)