View Single Post
  #14351 (permalink)  
Vechi 02 aug 2013, 10:54:42
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de Animis23 Vezi mesajul
Diaaaaaa!

Bine ai revenit. Imi place tonul mesajului tau. Mi se pare matur, echilibrat, impacat. Tot ce ai scris acolo inteleg. Mai putin influenta mamei. In rest, exact in aceeasi situatie sunt si eu cu Andrei.

Nu pot sa rup total pentru ca imi dau seama cat de singur il las. Poate ca nu ar trebui sa ne pese, dar eu, una, nu pot. Asa ca momentan vorbim in continuare cat de cat, dar lucrurile nu mai sunt la fel.

Si eu mi-am facut planuri si sperante si ganduri cu el, si nu am simtit niciodata ca el e macar 80% in acelasi loc si in acelasi mind-set ca mine. E trist, dar e bine ca avem munca sa ne tina ocupate, si oameni care sa ne fie alaturi.

Uuuu, detalii despre baiatul nou? Spor la treaba si un week-end fain.

By the way, care e programul tau acum? Banuiesc ca nu mai lucrezi in ture, nu? Ai si tu week-end-urile libere?
Siminel iubiiiit!
Imi pare rau sa aud ca si tu treci prin aceeasi situatie....E destul de greu, e urat dar..... EU, una, nu mai puteam sta asa. Efectiv treceau anii pe langa mine, nu ma mai simteam EU! Nu mai ieseam, nu mai radeam, eram mereu trista, inchisa in mine, inchisa in casa si atat.....SI multe multe si marunte. Daaaarrrrr sunt sigura ca putem trece peste asta complet.
Nu intentionat l-am lasat singur, eu am vrut sa pastram legatura, am vrut sa lasam loc de buna ziua, sa vorbim dar....imi spune ca ii e greu si nu poate face asta.De-asta o sa se si mute din oras.....E alegerea lui, eu repet: nu ma mai intorc.

Dap, o sa dau detalii despre el. Tot ce pot spune acum, cu toata modestia, e ca este topit dupa mine Se vede, se simte, ii citesc in ochi si in ....tremurul mainilor cand sunt cu el

Programul e olecuta mai lejer. 10-11 ore, dar cu pauze, mai o cafea la terasa, mai o pauza de masa, de luni pana vineri, cateodata pana sambata. Fara ture de noapte. Dar cu multe griji si mult stres.
Pupicei! Ne-auzim curand!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2515 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1998 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1482 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui happygirldiana:
LOREDANA99 (03 aug 2013), rainbow (13 sep 2013), rozica1965 (02 aug 2013)