Subiect: Jurnal crissa08
View Single Post
  #1449 (permalink)  
Vechi 21 iun 2011, 19:48:56
orhidee's Avatar
orhidee orhidee este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 13 sep 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 163cm
Mesaje: 11.853
Aprecieri acordate: 6.086
Am fost apreciat(a) de 10.899 ori in 5.679 mesaje
Smile Re: Jurnal crissa08

Citat:
Anterior postat de crissa08 Vezi mesajul
Buna dimineat!
Am stat in Buc destul, acum ajung pe acolo doar la diverse ocazii si e mult mai bine asa. Bucuria mea este sa ajung in w/e si concediu in casa copilariei mele, imi fac aceste mici bucurii care pentru mine inseamna f. mult. Interesant e ca si sotului meu ii place, el fiind...bucurestean bastinas!
Iti ramasesem datoare de saptamana trecuta: ce pot spune, fiecare isi aranjeaza meniul dupa cum vede ca e bine, nu ne putem incadra in tipare, suntem unici, fiecare trebuie sa vedem ce ne face bine si ce nu! Am niste afectiuni, recunosc ca santatea s-a imbunatatit dupa ce am sblabit si ca am scapat de cateva medicamente. Asa ca trebuie sa tinem cont si de problemele de sanatate!
Am ales la un moment dat Montignac pt o oarecare permisivitate si pt ca nu ma ingradea in gramaje si calorii. Pe urma am observat ca am perioade cat pot manca oricat de cuminte si nu slabesc, asa ca le-am numit mentineri si mi le luam eu la 2-3 saptamani, atunci suplimentam putin, mai imi faceam cate o mica placere. Tarziu am citit in cartea Dr. Man ca ea indica 2 saptamani hipocalorice si apoi o diversificare. E o chestie, ca sa nu se invete organismul cu un nivel scazut de calorii, sa-si incetineasca metabolismul.
La mine a mers bine pana pe la 95 kg, deci un minus de 45 kg, apoi ritmul s-a incetinit, ba chiar pe la 90, medicii au zis sa pun stop o perioada lunga si sa ma mentin ca nu e un lucru usor nici mentinerea!
Nu mi-ai scris despre dieta ta, care din cate stiu e proteica.
Ti-as mai scrie, dar acum am putina treaba! Revin!
Pupici

Buna Crissa,
Eu am tinut Rina, apoi am luat o pauza de vreo 2-3 luni si apoi am tinut Atkins... Primavara trecuta aveam 101 kg...
Acum nu mai pot tine vreo dieta... parca "mi s-a terminat" ambitia... adevarul e ca am cam obosit... cred ca vreau... sau mai bine zis, am nevoie de o pauza...
Oricum si eu (ca si tine) am terminat cu gatitul de multa vreme... ma axez mai mult pe gratare, salate, fructe si, din cand in cand, cate-o "ciorba verde" (asa-i zic eu ciorbei de legume) Am o singura slabiciune... telemeaua (din care mananc putina ca sa nu depasesc caloriile)... nu depasesc 1200-1400 calorii/zi, dar nu mai slabesc... cred ca organismul s-a obisnuit asa... cu calorii putine...
Oricum, datorita faptului ca am slabit,am obtinut o mare victorie... mi-a fost scos tratamentul de hipertensiune... Am tensiunea normala fara tratament... si asta-i mare lucru!
Voi incerca si eu sa respect ce-a zis dr. Man... 2 saptamani hipocalorice si apoi mentinere, dar atunci cand voi mai "capata" putina ambitie... pt ca acum nu prea mai am...
__________________
jurnal slabit orhidee
"Dacă te-ai saturat sa o iei de la început, încetează sa mai renunți."



orhidee, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. orhidee, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].