Subiect: Jurnal JEN
View Single Post
  #1453 (permalink)  
Vechi 16 feb 2012, 22:40:19
Jen's Avatar
Jen Jen este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 04 iul 2011
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Hipocalorica
Date: 156cm, 44.4kg
Mesaje: 2.411
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal JEN

Citat:
Anterior postat de Chriselle Vezi mesajul
Hei, Miss Misteriozitate! Ma termini! Trebuie sa imi zici despre ce e vorba ca mor de curiozitate sau nu mai zi nimic care sa ma atate mai tare Reao! Ai descoperit ca sunt o mare curioasa si vrei sa ma chinui
Da... ce sa iti zic? Eu sunt atrasa de destul de multe lucruri. Deci daca ar exista o "vocatie" in care luni sa fii medic, marti fotograf, miercuri actor, joi makeup artist, vineri avocat, sambata arhitect si duminica sa incerci ceva total diferit, atunci asta ar fi vocatia mea
Si mie imi place sa fiu cea mai buna in ceea ce fac si sunt din pacate/fericire o perfectionista. Nu imi plac lucrurile facute de mantuiala si de multe ori ii scot din sarite pe multi (cateodata si pe sot ) ca stau sa bibilesc fiecare lucru pana iese perfect. Daca nu pot sa fac ceva ca la carte prefer sa nici nu ma apuc. Dar stiu ca chestia asta nu ma ajuta deloc si de multe ori ma impiedica sa gust din multe lucruri frumoase ale vietii doar de teama de a nu esua.
Cred ca din cauza ca sunt o fire curioasa si imi place sa invat mereu lucruri noi niciodata nu o sa pot sa spun ca eu sunt facuta pentru asta sau numai pentru asta. Mereu ma vor interesa si alte lucruri pe langa ceea ce stiu sau fac deja. Cateodata consider chestia asta ca un lucru negativ cu care mi-a fost dat sa traiesc.
Totusi, au existat pe lumea asta oameni ca da Vinci care au reusit sa guste cate putin din mai multe lucruri. Ah, cat il admir! Daca as reusi sa sa am un sfert din toate "vocatiile" pe care le-a avut el as fi super fericita Oare se mai poate asa ceva in ziua de azi?
O sa iti scriu in privat despre ce este vorba.
Sa stii ca mai avem un punc comun, curiozitatea, vai, pe mine ma terminaaaaa sper sa nu patesc si eu ca si pisica. Apropo, iti plac pisicile?
Ah, pai si mie imi plac o gramada de chestii, aveam in comun deasemenea si pasiunea pentru make up, bag eu de seama. Eu chiar vreau sa fac ceva in domeniul acesta, chiar luna viitoare sper sa imi iasa combinatiile mele si sa reusesc sa fac un curs pe care mi-l doresc demult. TOTUSI exista un domeniu pe care il putem dezvolta mai mult, care este aproape de sufletul nostru. Si mie imi place fotografia, insa pentru asta am ales dreptul, care mi s-a parut mai real si mai accesibil, se pare ca m-am cam inselat
E fascinant sa poti gustam vorba ta din mai multe, insa noi traim in alta mileniu, si totul se intampla prea repede, timpul mereu nu ne ajunge. Nici nu ne gandim la nimic decat la ce o sa aduca ziua de maine, si asa mai departe : Clipa, opreste-te o clipa, ah, cat esti de frumoasa!
Eu cred ca se mai poate, insa cu riscuri prea mari. De acord cu mine?
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...-jen-9975.html
I win. That's what I do!

[01/11/2011] [01/03/2011]
Talie - 65cm 67cm
Bust - 85cm 87cm
Solduri - 87cm 90cm
Coapsa -47,5cm 50cm
Colac -77,5cm 81cm
Jen, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1493 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 976 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 977 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]