View Single Post
  #1456 (permalink)  
Vechi 21 sep 2010, 14:01:24
bathsheba20's Avatar
bathsheba20 bathsheba20 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 29 iul 2010
Locaţie: Londra, Anglia
Vârsta: 36
Dieta: hipocalorica
Date: 172cm, 80kg
Mesaje: 972
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 22 ori in 11 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 70-80 kg

Citat:
Anterior postat de september Vezi mesajul
Mulţumesc pentru încurajare, ştii şi tu cât de mult contează! Ceaiurile sunt bune, fiindcă sunt lichide şi mai compensează faptul că nu iubesc atât de mult apa în formă pură. Ceaiurile neîndulcite, după cum spunea cineva şi mai sus, sunt chiar recomandate pentru organismul sănătos. Am să beau cât mai mult ceai verde neîndulcit.
Am început să îmi înscriu şi eu chestiile mâncate în meniul de pe site, măcar aşa am control total şi conştientizez mai bine cât, ce, cum şi când pap.
Vă ţin la curent şi vă ţin pumnii şi vouă!
foarte bine ca iti scrii meniurile..majoritatea celor care au slabit si nutritionisti etc ne sfatuiesc pe noi cele care dorim sa slabim sa tinem un jurnal cu mancarept ca asa poti vedea exact ce ai mancat in fiecare zi..unii mai spun ca ar fi bine sa si scrii ce sentimente aveai sau in ce ape te scaldai cand ai dat navala in ciocolata in vreo seara sau ceva de genul,asta pentru cele care fug la mancare cand sunt stresate(cum eram eu inainte).
si bineinteles ca te felicit..stiu si eu cum sar in sus pentru fiecare kg..pt ca ele se adauga usor usorsi usor usor vom ajunge slabute,exact cum ne dorim.
pupici si spor la treaba in continuare!sa ne tii la curent cu evolutia ta
__________________
Don't dig your grave with your own knife and fork
In cautarea corpului visat - Jurnal bathsheba
bathsheba20, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2381 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1864 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 832 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]