View Single Post
  #148 (permalink)  
Vechi 16 mar 2012, 19:17:13
quarc's Avatar
quarc quarc este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 nov 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: No one ever drowned in sweat
Date: 190cm, 80kg
Mesaje: 634
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 52 ori in 40 mesaje
Implicit Re: Concurs - o saptamana de sport 30 minute zilnic.

Citat:
Anterior postat de Alexik Vezi mesajul


Ok , inteleg ce spui tu dar cand nu ai conditii?Cand nu ai UNDE sa alergi , sau tennisul e 100 ron(in conditiile in care dau bacul , fac pregatire si mai am si intrarea la fac)cum sa ma duc sa fac sport de care sa ma tin o viata intreaga?Multe din pacate se incep de mic.
As vrea sa fac innot dar la mine nu se accepta decat pana la 18 ani.Intentionez sa invat in vara asta ca sa ma pot interesa pe undeva de sai de genul.

Repet , daca n-am conditiile astea ce sa fac?!Sa numai fac workout-uri ca le fac degeaba?
Stiu ca de la sporturi unde poti face performanta iti permiti sa mananci shaorme sau etc dar ce castigi totusi?Prea des oricum nu-i prea bine in primul rand ptcorp.Si abdomenul se face(pt majoritatea) in bucatarie.

In concluzie? abandonam totul ca nu avem mijloace sau modalitati de a face sport sport?Ce rezolvam?
Bafta la bac!
Continua sa faci workouturi ca sunt bune dar trebuie inteles ca workoutul este peste sport. Este ca si cum am lua multivitamine cu pumnul ca sa compensam faptul ca nu mancam.
In facultate cauta un sport. Vezi ca se fac echipe si competitii cam pentru orice chestie imaginabila. Cauta sa vezi cate sali de scrima sunt in Bucuresti.
Nu e nevoie sa faci de performanta. Ce e important e sa gasesti un antrenor sa te antrenezi si sa vezi progresul prin prisma inbunatatirii propriilor performante.
Antrenorii cauta copii pentru ca din performanta le ies bani si trebuie sa manance si ei dar iti garantez ca daca te duci la unul si il rogi sa te invete vei putea sa scoti un pret foarte bun. Trebuie doar sa cauti. Nu te astepta sa te trateze cu atat de multa atentie cu cat trateaza tinerele sperante. In cel mai rau caz inveti ceva ce iti va folosi si te va face fericita toata viata. In cel mai bun caz chiar ajungi sa faci performanta. Nu stii de unde sare iepurele. Sunt atat de multe sporturi incat e putin probabil sa nu gasesti ceva care sa indeplineasca toate criteriile tale.
Cat de alergat refuz sa cred ca nu ai un parc sau o curte de scoala sau un km de strada linistita unde sa alergi nederanjata.
q
quarc, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
quarc, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2836 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2319 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de quarc; 16 mar 2012 at 19:20:43.
Răspuns cu citat