Subiect: Jurnal Romina
View Single Post
  #1488 (permalink)  
Vechi 03 oct 2012, 10:59:08
rommyna's Avatar
rommyna rommyna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 25 ian 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: kind of stil de viata sanatos
Date: 150cm, 68kg
Mesaje: 5.544
Aprecieri acordate: 4.292
Am fost apreciat(a) de 3.392 ori in 1.761 mesaje
Implicit Re: Jurnal Romina

Citat:
Anterior postat de Khali Vezi mesajul
Romy, in link era povestea unui cersetor care de ani de zile isi dedica viata strangerii de bani pentru a-i dona bisericii; a strans asa mii de euro, iar in poze apare cu parul alb, senin, in opinci si straie umile, sarutand mana unui copil...
Pe mine m-a impresionat foarte mult domnul taximetrist de aseara. Am prins un semafor si era o femeie-vanzatoare ambulanta cu brichete, lanterne si alte prostii. Si a luat si el o lanterna mica cu led. Eu ziceam ca are nevoie pe casa scarii sau ceva de genul acesta, dar de unde! El a luat-o fiindca are un copil mic si nu au curent, iar cand mai au cate o treaba sa nu stea mereu la lumanare! Am zis ca nu poate exista asa o saracie. Sa-ti spun ca a fost atat de cinstit ca a dat drumul la aparat si nu l-a deranjat ca are o cursa doar de cativa lei, pana in 10 lei.

Era un pic mai credincios, poate un pic exagerat, dar fiecare om se refugiaza in ceva in vremurile lui cele mai grele. Si m-a impresionat cum, din foarte putinul lui, dadea cativa lei si vanzatoarei ambulante-fiindca ea era sigur mai saraca decat el!

Noi nu mai avem ochi sa vedem pe cei mai amarati decat noi, mai bolnavi, mai incercati. Suntem egositi si vedem doar pentru noi, doar al nostru, etc. si mai sus si mai bine. Inapoi nu oferim nimanui si nici Celui de Sus nu-i multumim, ne aducem aminte de El doar in vremurile de incercare.
__________________
Jurnal Romina
“People are just as happy as they make up their minds to be.” ― Abraham Lincoln



Ultima dată editat de rommyna; 03 oct 2012 at 11:02:28.