View Single Post
  #149 (permalink)  
Vechi 31 iul 2013, 10:44:04
Tigressa's Avatar
Tigressa Tigressa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 18 oct 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: South beach
Date: 160cm, 73kg
Mesaje: 10
Aprecieri acordate: 11
Am fost apreciat(a) de 29 ori in 6 mesaje
Implicit Re: De ce nu slabesc AJUTOR

Citat:
Anterior postat de quarc Vezi mesajul
-Vreau sa slabesc am incercat totul si nu reusesc. Ajutor!
-Eu am slabit 21kg alergand si pedaland. Am crescut ponderea alergatului. A fost usor deoarece fac sport de foarte multa vreme. Aupuca-te de atletism
-Nu imi place sa alerg. Am alergat de vreo trei ori si e plictisitor.
-Ciclism.
-Am incercat. La mine nu functioneaza. Mi-am luat bicicleta stationara si am pedalat cate cinci minute timp de o satamana fara rezultate notabile.
-Fitness si culturism sa iti modelezi trupul.
-Fereasca Sfantul. Nu vreau sa imi creasca muschii si sa ma fac cum era Arnold.
-Fotbal.
-Eu nu alerg.
-Rugby.
-Prea violent.
-Simt ca cedez nervos. Tu ce vrei?
-Vreau sa slabesc.
-Si ce te tine?
-La mine nu merg curele de slabire si nici sportul.
-Ce cure ai incercat?
-Pai am incercat low carb combinata cu south beach trei zile. Am incercat montigniac o saptamana, dar nu am putut sa mananc paine integrala. Apoi am fost raw vegan doua saptamani, recuosc a fost greu si salata nu se prea intelege cu Cola Zero ma baloneaza.
-Si sport ai incercat?
-Doar ti-am spus mai devreme. Eu nu vreau sport de performanta. Vreau ceva eficient ca nu am timp liber. Stii tu cat imi ia sa raspund tuturor prietemelor de pe cele patru forumuri de slabit? Ah sport... dintre toate cel mai mult mi-a placut hiit. Am facut o saptamana si m-am oprit ca au inceput sa mi se defineasca bratele si eu nu vreau sa ajung ca Arnold.
-Ce inseamna pentru tine slabitul?
-Pai vreau sa am 50 kg. Dar sa nu am muschi. Femeile cu muschi sunt vulgare.
-Si tot nu inteleg ce p**** m***** vrei de la mine?
-Ti-am spus. Am nevoie de ajutor ca nu stiu ce sa mai fac. Am nevoie de suport moral ca sunt disperata. Si nu este nevoie sa vorbesti urat.
-Sport nu?
-La mine nu merge.
-Dieta?
-La mine nu merge. Eu sunt diferita!
-Eu am slabit cu alergat si fac sport la greu. Mananc ce vreau si cand vreau. Alerg cam 60km pe saptamana. Am patratele fac si flotari si tractiuni ritmice cum faceau soldatii imperiului persan.Alergatul este laudat si de filosofii greciei antice. De ce nu vrei o reteta care functioneaza si care este documentata de peste patru mii de ani?
-Nu stii un workout nou. Am auzit ca TJ a scos ceva extra super extrem saptama trecuta. Poate ma apuc si eu. Daca nu e greu ca nu imi place sa transpir. Hai ca eu trebuie sa ma duc la cafeluta. Stii cate calorii are o pastiluta de zaharina ca nu in calculatorul de calorii. Eu imi numar caloriile cu sfintenie ca vreau sa slabesc.
Foarte bine punctat! Asta imi aminteste de o postare pe un blog a unei tipe supraponderale care nu era deloc impacata cu viata ei, isi ura corpul si, ma rog, se vaita ea acolo de toate neajunsurile vietii de persoana supraponderala. Insa mai adauga si nu merge la sala pentru ca ii este incomod sa care sacosa cu echipamentul prin mijloacele de transport, ca e prea pudica si nu se poate schimba in vestiare publice sau ca e complexata de forma fizica excelenta a altor persoane prezente la sala. Iar despre partea cu dieta, cica e prea mult sa renunte la x alimente toata viata, ca a incercat si s-a ales cu depresii acute, bla bla bla. (ideea ca e nici nu zice nimeni trebuie sa renunti la un aliment anume pt tot restul vietii, este si aproape imposibil, il consumi cu moderatie, mai rar, compensezi cu sport, ma rog, se gaseau solutii sa nu dea in depresie )
Asa ceva am cunoscut si-n viata reala ( subiectul de discutie de cate ori o intalneam era acelasi ''vai ce grasa sunt, nu ma mai suport, etc'' pentru ca , peste cateva minute sa-si inece amarul intr-un meniu mare la McDonalds.)
Pur si simplu nu pot si n-am sa pot intelege vreodata astfel de persoane. Din punctul meu de vedere exista 2 cazuri: ori IEI ATITUDINE (preferabil prin fapte , nu prin vorbe) ori te impaci sau nu in sinea ta cu situatia insa SCUTESTE-MA PE MINE DE VAICARERILE TALE DACA ORICUM N-AI DE GAND SA SCHIMBI NIMIC!!

Va las ca plec la sala si trebuie sa-mi fac bagajul cu atentie sa nu-mi cada greu in tramvai.
O zi buna sa aveti si bafta tuturor!
Tigressa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2073 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1556 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Tigressa:
Q88 (11 oct 2013), quarc (02 aug 2013)