View Single Post
  #1493 (permalink)  
Vechi 20 feb 2012, 08:17:47
Alynuta's Avatar
Alynuta Alynuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 mar 2010
Locaţie: Medias, Romania
Vârsta: 53
Dieta: personalizata tinand cont de anumite principii monti
Date: 159cm, 52kg
Mesaje: 12.655
Aprecieri acordate: 3.079
Am fost apreciat(a) de 3.825 ori in 1.882 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Alynutei

Citat:
Anterior postat de VAmedeea Vezi mesajul

Uite eu sunt aici, mai in urma, citesc ca ai fost racita, ma minunez de ambitia Rozicai (si cand imi aduc aminte cum plangea ea anul trecut ca nu mai slabeste, ca nu mai e motivata, ca una, ca alta.... Rozi, nota 20 de la mine!), ma minunez si de variatiile tale la cantar. Vezi ca nu sunt bune, incearca sa aduci o constanta in evolutia greutatii, prea treci de la mic la mare si invers.
Si eu ti-am mai spus odata, poate asta e greutatea ta, cea la care corpul tau se simte cel mai bine. De ce vrei sa-l fortezi atat de mult? Eu te-am vazut in poze si arati f.f.f. bine. Ok, creierasul sigur vrea altceva, dar mai gandeste-te. Oricum, un 53-54 e perfect. Parerea mea!

Te pup!
Ame ,cuvintele tale imi fac intotdeauna bine. Sunt convinsa ca oscilatiile mele nu sunt bune,dupa ziua de fructe cred ca ma golesc bine si 53 kg cat am atunci nu reflecta greutatea mea .Apoi incep sa retin apa si sa cresc la loc.Mi-ar place o greutate constanta, sa stiu si eu cam la ce kg. ma aflu,nu azi sus ,maine jos.
In pozele de care vorbesti am in jur de 52-53 kg.
La 53 kg. as fi multumita si chiar ma simt bine,52 e deja un moft,nu ca nu mi-ar place sa-mi indeplinesc acest moft,dar deocamdata ma multumesc si cu 53
Tu ce mai faci? Cum merge cursul?
__________________
Alynuta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1501 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 984 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 985 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]