View Single Post
  #1499 (permalink)  
Vechi 07 dec 2010, 00:34:58
Cassy's Avatar
Cassy Cassy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 10 iul 2010
Locaţie: bv, Romania
Vârsta: 27
Date: 162cm, 70.6kg
Mesaje: 1.721
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui Roxii

Citat:
Anterior postat de Roxii Vezi mesajul



Buna scumpoCe sa fac...ma frec pe burticaSunt fullAsa este,a venit si mi`a adus muuulte dulciuriSi deja am mancat jumatate din eleLa tine a venit?Ce ti`a adus?

Sincer,daca ai timp si posibilitate fa`ti nelimitat si du`te de 3-4 ori pe saptamana.Parerea mea e ca se merita si nici nu mai stai sa mai faci si acasa sport
Asta cu " frecatul pe burtica" mi-a adus aminte de un episod din tom & jerry in care jerry papase o gramada de cascaval si statea cu burta in sus .
Da, deci asa voi face. Luni am meditatii, marti iar am. Miercurea o sa ma duc, joia iar am medi , vineri ma duc iarasi si sambata iarasi si de ce nu,poate mai imi fac timp si intr-o zi cu meditatii. Trebuie sa fac eforturi mai serioase daca vreau o silueta ca a ta .
La mine n-a venit mosul. Adica a fost cam aiurea. Mama e reprezentant avon si sambata mi-a aratat parfumul care mi-l luase pt mos nicolae si i-am zis ca nu vreau sa stiu ce-mi aduce mosu.. si ma rog, e foarte aiurea.
Aseara i-am zis ca mi-ar fi placut sa pastram traditia asta.. adica imi zice ca sunt prea mare pentru mos dar cand sa ies undeva cu prietenii sunt prea mica nu se mai hotaraste. Mi-ar fi placut sa ma simt iarasi copil sa ma trezesc dimineata cu cadouri si sa fiu curioasa oare ce mi-a adus. Asa am primit un parfum si un palton, care defapt eu l-am ales..e indigo inchis. Imi place,dar tot nu a venit mosul cum vroiam eu
__________________
Jurnal Cassy--->http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...assy-4746.html

__________________________________________

Mancarea-i un minut pe buze si o viata pe solduri !
Cassy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2208 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1691 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1692 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]