View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 22 aug 2013, 21:25:27
nitan83's Avatar
nitan83 nitan83 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 07 ian 2011
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Date: 175cm, 122.9kg
Mesaje: 14
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 4 mesaje
Implicit Re: drumul anevoios de la obezitate la normalitate

Citat:
Anterior postat de miris Vezi mesajul
Buna, Doina si bine ai venit printre noi!
Si eu am slabit tot cu 3 mese principale si doua gustari. Asa am putut consuma fructe, pe care trebuie sa le mancam la distanta de alte alimente, iar un alt avantaj este ca nu apuca sa ti se faca foame. De exemplu, eu plec la scoala la 7 dimineata, asa ca MD il iau pe la 6, iar pana la ora 15-16 cand ma intorc ar fi inuman sa nu mananc nimic, asa ca gustarea e salvatoare.
Iti vei gasi singura ritmul, sunt sigura! Important e sa ai incredere ca vei reusi, sa ai rabdare, sa fii perseverenta si sigur vei reusi!
Buna Miris si bine te-am gasit la mine in casuta. Multumesc pentru incurajari si sper sa reusesc mai ales ca am un drum foarte lung de parcurs desi asta tot din vina mea pentru ca nu am constientizat la timp la ce ma expun mancand atat de haotic iar acum as vrea ca intr-o saptamana sa se duca tot ce am acumulat in ani.
nitan83, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2363 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1846 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui nitan83:
miris (23 aug 2013)