View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 19 mai 2014, 11:50:36
siberia's Avatar
siberia siberia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 20 ian 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 47
Date: 155cm, 61kg
Mesaje: 3
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Greutate foarte mare dupa nastere, help!

Sunt de acord cu voi mamicilor. La inceput cand vi cu bebele din spital si cu cu cateva kg bune in plus ai impresia ca gata, s-a terminat asa vei ramane, nu ai timp si pt tine decat pt bebe, dar vine o vreme cand realizezi ca bebele e bine, creste sanatos si in greutate, intr-un fel totul a intrat in normalitate si atunci incepi sa te gandesti un pic si la tine. In cazul in care gasiti timp sa intrati si sa accesati acest site, atunci deja va ganditi si la voi si sa nu ziceti ca nu puteti si ca nu aveti chef. Eu va scriu cum am reusit eu sa slabesc si sa ma mentin la un anumit nr. de kg acceptabil.
Sunt adepta regimului bazat pe indici glicemici mici, adica am renuntat la cartofi, morcovi, telina (doar crude), zahar - pe care am inlocuit-o in dulciuri cu fructoza si din cand in cand cu miere, orez alb.
Consum produse facute cu faina slabesti mancand care contine: faina integrala, faina de soia, tarata care are indice mic fata de cel al painii albe.
Prin urmare dimineata consum : ori o salata de fructe/paine +dulceata cu fructoza sau facuta de mine (in loc de zahar pun suc de mere),
la pranz mananc orice fel de legume gatite (in afara de morocov si telina si sfecla pe care le consum crude)+putina carne/peste/oua,
iar seara la fel.
intre mese mananc orice fel de seminte crude (fl soarelui, migdale, nuci, alune de padure, etc), orice fel de fructe uscate cu idice glicemic mic, adica prune, coacaze, caise confiate fara zahar. Mananc ciociolata de peste 75% cacao pe care o topesc si o ameste cu fructe uscate+tarate de ovaz +toate semintele care imi vin in minte (tarate de ovaz, susan, in, nuci, migdale, etc).
dupa ce am slabit considerabil, adica am ajuns la 52 de kg am inceput sa consum dulciuri facute cu aceasta faina, adica am mancat in nestire biscuti facuti din nuci +putina faina slab manc +fructoza, checuri, prajituri cu mere, visine.
in cazul in care se incepe consumul frecvent de dulciuri cu aceasta faina am incetat sa mai slabesc, dar nici nu m-am mai ingrasta. ma mentin.
asta pe scurt, poate va inspira.
succes la toate mamicile.
siberia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1424 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 907 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat