View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 19 mar 2009, 14:19:28
babi's Avatar
babi babi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 feb 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: personalizata
Date: 175cm, 59.7kg
Mesaje: 126
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 5 mesaje
Implicit

Citat:
Anterior postat de Ioana Vezi mesajul
Am intrat si eu aseara pe adresa aceasta si azi m-am gandit sa ma inregistrez si eu.Si eu am de dat jos vreo 40 de kg,in momentul de fata sunt 126 cu o inaltime de 174,m-am ingrasat mult de cand sotul meu a avut accident de munca si a cazut de pe acoperisul unei case,a ramas si el cu o invaliditate de 72%.Vrem sa facem un copil,dar nu putem,am fost la doctori sa facem insemantare artificiala,o voi face prin aprilie sau mai dar mai trebuie sa slabesc,ce ma voi face eu cu kg care le am acum si cu cele care sigur le voi lua pe sarcina.Va rog ajutati-ma cu sfaturi.Va multumesc tare mult.Leka Ioana
Salutare!

Ti-am citit povestea,imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat sotului tau.
Imi dau seama ca va doriti un copilas,stiu ce inseamna acest sentiment.Eu am unul

Intr-adevar ai o greutate destul de maricica pentru a putea ramane acum insarcinata.Sunt foarte multe probleme care pot sa apara.Dar nu este obligatoriu ca exact tie sa ti se intample ceva.Eu aveam 87 cand am decis ca vreau un copil.Iar dupa ce am nascut,am mai trecut o jumatate de an in care ajunsesem fara nici o jena deja la 120 Deci iti dai seama,ca ne asemanam destul de mult la greutate.

Intr-un an si jumatate cu regim si sport am dat jos aproape 60 kg. Si sunt foarte multumita,ca nu mai port acele greutati dupa mine,ce greu imi era.

Daca te decizi sa ai acest copil acum,atunci stabileste-ti ca dupa nastere te vei pune serios pe treaba,iar in timpul sarcinii ai grija ca medicul tau sa iti recomande un regim special,ca sa nu fie prea multe kg adaugate.

Daca te intereseaza mai multe despre regimul pe care l-am urmat eu si poate iti va fi de folos dupa ce vei naste,viziteaza-ma la pagina mea Am slabit 60 kg in 1,5 ani! , acolo mi-am publicat si pozele inainte si dupa regim.

Iti doresc un copilas sanatos,nastere si sarcina usoara si sa ne auzim cat mai curand cu vesti frumoase.
babi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2043 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1526 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat