View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 19 aug 2009, 08:36:25
diaralu's Avatar
diaralu diaralu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 05 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 44
Dieta: Hipocalorica + nimic (in afara de apa) dupa ora 18 + fitness
Date: 170cm, 62.4kg
Mesaje: 39
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Dieta suedeza (13 zile)

Ce sa zic..nu e o dieta prea blanda...e foarte restrictiva, insa pe mine tocmai asta m-a motivat. Incercasem si dieta Nicoletei Luciu, insa dupa 2 zile am renuntat, pt ca am fost demotivata de faptul ca nu era o limita de timp...adica tineai regimul pana ajungeai la greutatea dorita...si nu as fi putut tine un regim luni de zile.
Dieta aceasta, suedeza, m-a ajutat sa dau jos cateva kg, acum am ajuns la minus 5.3 kg. Imediat dupa dieta dadusem jos 3.6 kg, si continuand cu un stil de viata cat de cat sanatos si incercand sa nu depasesc 1200 kcal/zi, am mai slabit si sper sa continui sa slabesc.
Vreau sa va zic ca dupa dieta nu am fost exagerat de dura in stilul de viata/de a manca..adica am mancat si dulciuri (inghetata, ciocolata, frappe, si alte chestii interzise ), insa am avut mereu grija sa nu depasesc 1200 kcal/zi.
Asa cum va spun de fiecare data, voi reveni cu info legate de evolutia mea, sper in minus kg
diaralu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1800 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1283 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 251 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de diaralu; 19 aug 2009 at 08:41:52.
Răspuns cu citat