View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 26 nov 2010, 21:32:56
magda23's Avatar
magda23 magda23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 14 aug 2009
Locaţie: Vrancea, Romania
Vârsta: 40
Dieta: weight watchers
Date: 166cm, 101.7kg
Mesaje: 15
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Magda - dietele din viata mea sau viata mea dieta

Citat:
Anterior postat de micutza1 Vezi mesajul
in primul rand sincere felicitari! Este o mare mare schimbare si realizare . Inteleg ca ai obosit de diete si de lupta cu kg ... tu lupti de 1 an si cv ... eu lupt de 2 luni si d emulte ori zic - am obosit nu m-ai pot. Din fericire am fost inzestrata cu mult autocontrol cara am o bariera in ,mintea mea care ma opreste d ela tentatii si de la a renunta .

Numaratul punctelor este foarte sanatos ... si meniul este ok .. si eu fac cam acelasi lucru .. defapt eu numar calorii dar tot cam aia este .

Cand am auzit prin ce ai trecut cu dietele una una si ce probleme ti-au facut sincer am fost socata .. este surprinzator ce rau putem face fiintei noastre proprii doar de dragul - etichetei - preconcepute . Sincer in Ro cand traiam - oamenii sunt asa .. ca o cutie - judeca kg in plus .. o exprima .. te fac chiar s ate simti prost . Si asta te indeamna sa faci decizii precipitate cum ar fi diete stricate .. sau te deprima . La 9 ani diete ??? Asta este ... wow ...

Orice ai nevoie noi suntem aici sa te incurajam sa iti dam sfaturi sa iti fim prietene! Nu renunta .. ai luptat atata ... nu se merita .. esti puternica pentru ca daca nu erai nu ai fi ajuns ala kg de acum - nu oricine reuseste - nu oricine ar are puterea de asi recunoaste problema si de a lua decizia de a lupta.

Imbratisari!
Multumesc mult pentru toate cuvintele tale de incurajare,n-ai idee cat de mult inseamna pentru mine...felicitari si tie si sper din suflet sa reusesti sa ajungi acolo unde ti-ai propus
magda23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2035 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1518 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1131 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]