Subiect: Sotie vs amanta
View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 20 mar 2011, 18:27:14
Alina82's Avatar
Alina82 Alina82 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 17 mai 2010
Locaţie: București, Romania
Vârsta: 42
Dieta: o hipocalorik personalizata de mine
Date: 175cm, 80.5kg
Mesaje: 16.416
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 223 ori in 94 mesaje
Implicit Re: Sotie vs amanta

Citat:
Anterior postat de Sand Vezi mesajul
Viata lor, treaba lor. Fiecare ii accepta asa cum poate si reactioneaza in felul lui, in functie de experientele proprii.

Cand iesi din casa (din lumea ta) in lumea larga, in societate - trebuie sa reactionezi cu cei din jur vrand-nevrand. Se invata si chestia asta, cred eu ca se toooot educa si inbunatateste in timp pentru fiecare in parte.
In general si eu spun treaba lor...ce imi pasa mie...dar uite k viata m-a pus fata in fata cu o astfel de fiinta...lucrez cu ea...deci zilnic trebuie sa o vad..si culmea e k una peste alta nu e fata rea...dar iubitul ei e groaznic...o trateaza rau...o inseala...o jigneste...cu toate astea ea continua sa il vada baiat bun si sa incerce sa convinga pe toata lumea k de fapt el nu e asa de rau....si dak maine el ar pleca cu alta sunt sigura k ea ar spune k nu ii vine sa creada k el a facut asa ceva....si culmea stii care e...k e si fata desteapta...makr de era din aia dusa cu pluta as fi inteles...deci oamenii sunt asa cum sunt.....si viata ne face sa vedem de toate...
__________________
Jurnal Alina82
...atunci cand vrei ceva.....imposibilul devine realitate......
Răspuns cu citat