Citat:
Anterior postat de AnutzaMariutza
Nu esti pisaloaga deloc,imi face placere sa discut cu tine,mai ales ca vii cu sfaturi pertinente!Despre peste ce sa zic,nu stau bine la capitolul asta..mai mananc ton in conserva,pe care il adaug in salate...Dar,in fiecare dimineata si seara imi iau capsulele cu ulei de peste omega 3-6-9!O sa incerc sa prepar carnea de vita cum m-ai sfatuit!Uite chiar in momentul asta o colega mi-a dat ideea sa cumpar carne de vita si sa o toc..si sa o fac in teflon asa..tocata!Ce zici?
|
Merge si asa, daca ai o masina buna de tocat, numai ca vezi tu, carnea de vita daca e slaba e muschi, si deci greu de tocat (dar lasa, e bun pentru sport
), iar daca nu e slaba, nu e bine sa o mananci...
Iti sugerez chiar sa incerci sa faci un fel de musaca cu ea, daca iti place: pregatesti niste dovlecei in prealabil (trebuie pre-fierti, pana nu sunt chiar moi, dar nici nu mai sunt cruzi), o parte ii tai pe lung, o parte ii fierbi bine si ii faci piure. Intr-un vas de Jena pregatit cu f. putin ulei si cu pesmet, pui un strat de dovlecei taiati pe lung, pui putina sare si piper, adaugi deasupra carnea facuta la teflon cu ceapa maruntita si dovlecei piure (si condimentata dupa plac). Iar peste stratul de carne, mai pui unul de dovlecei si ornezi cu rosii. Pui la cuptor pana se inundeaza casa de la saliva...
Cu mult drag,
Cristina