View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 25 ian 2012, 16:58:58
silviadm's Avatar
silviadm silviadm este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 30 mai 2011
Locaţie: bacau, Italia
Vârsta: 34
Dieta: personalizata/hipocalorica
Date: 164cm, 55kg
Mesaje: 3.744
Aprecieri acordate: 619
Am fost apreciat(a) de 763 ori in 553 mesaje
Implicit Re: Jurnal Ebony - Loc de dat cu capu'

Citat:
Anterior postat de Ebony Vezi mesajul
Observ ca am cam inceput sa ma cam hazardez si asta nu va duce la nimic constructiv,asa ca,cu(sry pt.cacofonie) riscul de a fi suspectata de personalitate multipla voi pune piciorul cel optimist in prag si voi detalia planul de bataie si rezultatele pe care sper sa le obtin.
Am decis de multisor ca pe mine nu ma va multumi in veci sa fiu doar slabuta...vreau sa fiu in cea mai buna forma posibila si in consecinta vreau sa obtin mai multa definitie si tonifiere.
Cele 25 de kg slabite pana acum nu au facut prea multe ravagii si nu au lasat prea multe semne,datorita sportului presupun,dar cum am pus mai mult accent pe cardio cred ca mi-ar prinde bine ceva exercitii de forta...dar cum inca mai am de dat jos nu trebuie sa renunt nici la cardio...asa ca ma gandesc sa fac 3 zile cardio si 3 forta..inca nu m-am hotarat in privinta exercitiilo,voi detalia imediat ce voi avea o revelatie in sensul asta.
In privinta alimentatiei vreau sa ma axez macar un timp pe ceva aproape vegetarian...plus peste.Si evident fara o gura de covrig azi,niste cioco maine...
uite'ma aiciador floricelele ...am adus si la u catevasi bvo pt kg date pana acum jossi succes mai departe

alege alimentatzi ce crezi ca o poti urma...kre s nuti dea batai de cap,dak ma intelegi,s nu poftesti sati fie cat mai usor de adoptatsport fortza....pt inceput iti recomand tae bo cu billy mie mi se pare oke...s stii casi face efect dar tre sal practici ceva timp...insanityp90x ce sunt filmulete de descarcat iar sunt foarte bune "90"ins ca tre urmat 90 zile ori la sala exercitii de fortzapoop sper ca am fos de mic ajutor
__________________
jurnal-silviadm
silviadm, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1932 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1415 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1674 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]