View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 16 mar 2012, 11:23:42
marinella's Avatar
marinella marinella este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 04 dec 2010
Locaţie: Torino, Italia
Vârsta: 36
Dieta: hipocalorica
Date: 164cm, 64kg
Mesaje: 254
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal marinella - Doctorul cel mai bun este cumpatul.

Buna dimineata draga jurnalule!
M-am documentat zilele astea in ce priveste dieta SB... si ma gandeam sa o incep de luni. E o dieta low carb si poate de asta am eu nevoie... de cand am inceput sa fac sport si sa am grija la alimentatie...vreo 3 saptamani am slabit 2 kg... si gata..saptamana asta a intepenit acul cantarului pe 68!
Eu mi-am ales ziua de cantarit sambata dar de fapt ajung sa ma cantaresc in fiecare dimineata cand merg la baie... nici nu-mi dau seama cum ajung cocotata pe el! La sala am mers doar luni si marti... in rest am facut miscare asa...la servici, mers pe jos... treburi casnice si nimic mai mult pentru muschiuletii mei. Un lucru e bun...ca dupa 3 saptamani mi-a trecut febra musculara..pfff!!
Deci dupa cum ziceam... m-am gandit sa incerc dieta SB, ca am citit si multe fete au avut rezultate... in toate meniurile mele am depasita cifra la carbohidrati..Recunosc ca un pic am emotii asa..ca nu o sa ma tin de ea... deoarece nu prea imi place ideea de a avea alimente interzise..dar poate ma va ajuta totusi psihicu' asta... ca vede ca vrea sa fiu iar cum eram o data..slabutica, cu mai multa incredere in mine si implicit mai sexi K doar 2 saptamani nu moare nimeni. Asa ma enervez cateodata..asa pe mine... ca sunt razgaiata si capricioasa... dar saracii oameni care nu au ce manca cum rezista fara o gramada de alimente?? iar eu care am de toate cum mi se interzice ceva, gata!!! capatul lumii!!! eeee...nah ca mi-am tras singura cearta de dimineata!!
Va pup dragele mele...
__________________
Doctorul cel mai bun este cumpatul.http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...tul-11275.html
marinella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2056 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1539 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1023 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]