View Single Post
  #150 (permalink)  
Vechi 29 apr 2010, 06:22:30
madalina89's Avatar
madalina89 madalina89 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 10 feb 2010
Locaţie: sibiu, Romania
Vârsta: 35
Dieta: dieta south beach
Date: 178cm, 80kg
Mesaje: 8
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Talking Re: Se cauta voluntare pentru Scarsdale!!!

Citat:
Anterior postat de Poofy Girl Vezi mesajul
Eu nu mă pot ţine fix de ea, nu ştiu de ce. Dar, am parcă mai multă voinţă să zic NU în faţa dulciurilor, seminţelor şi bunăciunilor din care mi se-nfruptă colegele. That's a plus!
Dimineaţă eu am păpat pe lângă gref 2 bucheţele de broccoli pane rămase de la mama. Impropriu zis pane, erau mai mult broccoli-le cu o urmă de ou pe ele, da' aşa m-am bucurat când le-am păpat, şi m-am distrat trecând în meniu 20 g omletă deşi nici 20 g nu cred că erau.
Îmi vine să-ţi calculez caloriile pentru că mi se pare că mănânci foarte puţin.
Dacă tu te simţi bine aşa, e oki, dar dacă o faci intenţionat, am citit şi eu pe-aici că nu e bine să scazi brusc nr. de calorii.


intentionat...nu.eu nici inainte nu mancam foarte multa mancare...in special sanatoasa...mie imi placeau dulciurile...si a fost o perioada ...mai lunga ce+i drept in care nu aveam timp sa mananc decat seara...in concluzie m+am ingrasat de la prea mult dulce mese neregulate si apa prea putina(cateodata beam doar 2 pahare pe zi)
e joi...ink ma simt in forma...si activitate am avut, nu am stat doar in acasa
nush dak apare ca iconita
madalina89, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2171 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1654 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 880 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat