View Single Post
  #1507 (permalink)  
Vechi 03 oct 2012, 07:34:30
fairydelysid's Avatar
fairydelysid fairydelysid este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 10 iun 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Date: 168cm, 60kg
Mesaje: 188
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 21 ori in 16 mesaje
Implicit Re: Slabute care tin dieta South Beach faza II

neata , fetelor ! Ficateii nu sunt permisi in faza 1 . Parerea mea sincera este ca daca v-ati apucat de dieta asta si aveti vointa , tineti-o asa cum este ea conceputa ca nu e degeaba , eu am observat diferentele intre a manca la o masa o ciorba fara morcovi si una cu morcovi ( e un ex , intelegi ideea , orice este interzis este clar ca afecteaza chiar si intr-o mica masura)Eu cat am tinut strict si am respectat toate principiile nu am avut pofte , nu am simtit nevoia sa calc pe aratura,dupa ce am introdus mici nimicuri imediat rezistenta nu a mai fost aceeasi , deci daca puteti , respectati ce zice omul ala acolo ca nu zice degeaba.Asa si cu banane sau struguri(care tb consumate rar , am vazut cum afecteaza organismul si pofta de mancare intr-o zi , fata de fructele cu coaja etc).Nu vreau sa fiu eu acum chitibusara dar asta este ceea ce am observat pe propria mea piele dupa atatea luni de dieta. Si inca ceva pt amatoarele de petreceri, ce am patit recent , numai un sg pahar de alcool si cantarul nu mai scade cateva zile bune , chiar daca tii sb2 strict Eu prefer sa merg pe o dieta mai stricta si sa am rezultate bune pt ca apoi imi este mai usor sa introduc treptat cele permise , daca nu culc din prima pe o ureche greselile le tolerez mai usor drept urmare scaderea e si mai mica.
A , cat despre irascibilitate , este inevitabila din cauza lipsei de carbohidrati dar odata ce treci la Sb2 o sa te simti mai bine. Dar sa nu exagerezi cu trisatul cu ciocolata neagra - cam asta era scaparea mea cand chiar deveneam insuportabil de anxioasa
Spor si o dimineata frumoasa cu cafea indulcita cu stevie daca intr-adevar nu puteti evita
fairydelysid, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1568 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1051 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat