View Single Post
  #1508 (permalink)  
Vechi 05 iul 2011, 18:11:10
Sand's Avatar
Sand Sand este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Orange County, CA, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 54
Dieta: de tip mediteraneana + sport
Date: 173cm, 79kg
Mesaje: 3.059
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Re: Sand - de la mare...la mic in 6 luni de neuitat. :)

Citat:
Anterior postat de lidiuta Vezi mesajul
Azi m-am mobilizat binisor cu alimentatia si miscarea...pot si trebuie sa fac lucrurile astea care tin de sanatatea mea si de bunastarea mea interioara si exterioara.
....Ce sa mai zic de tinerii din zilele de azi...
Bravo tie!Ma bucur mult. E doar spre binele tau si...in fond si spre binele celor din jurul tau.

Eu ma simt foarte bine si mental si fizic de cand ies sa merg serile, si de cand mananc mai lejer si beau mai multe lichide. In primul rand mental se simte schimbarea, sunt mai relaxata, mai "in love" cu mine. As putea sa zic ca am ajuns sa pot sa zic pe bune ca "I have a crush on myself".

Eh tinerii din ziua de azi...eheeei, am ajuns la babele alea de pe vremuri care comentau cand eram noi adolescenti. Aici sunt destul de OK per total, nu-i duce capul la multe chestii dar sunt destul de politicosi.



Aseara am vazut artificiile de 4 iulie de aici de la lac. La 9 seara am iesit cu mic cu mare si am stat intre o padure si un lac, langa o sosea si ne-am amuzat. A fost fantastic, in fiecare an e la fel. De data asta a fost mai multa lume, unii cu copii si batrani langa noi (4 generatii). Foarte haios, urlau copiii si aplaudau in nestire. Mi-a parut rau ca nu am filmat un pic.