View Single Post
  #151 (permalink)  
Vechi 26 nov 2011, 17:23:30
sanmary's Avatar
sanmary sanmary este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 19 apr 2011
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 43
Dieta: Michel Montignac - Mananc deci slabesc
Date: 176cm, 74kg
Mesaje: 128
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Re: Jurnal sanda maria

Buna seara,

Revin in acest jurnal cu ganduri mai bune si mai determinata ca niciodata sa ma mentin daca nu chiar sa si slabesc. Totusi, cel putin pentru mine, iarna e foarte greu sa reusesc asta.

Mi-e mai usor, poate acum, sa scriu ca voi fi mai atenta la ce voi manca, ca imi voi da interesul sa mananc sanatos, dar pentru inceput e suficient si atat, chiar daca poate saptamana viitoare mi se va demonstra ca nu am vointa.

Fiind pe stil vechi, incep postul saptamana viitoare astfel ca am mai multe motive sa mananc decent fara sa ma reped la mancaruri interzise! Mi-am aprovizionat debaraua cu legume si mere!

Acum tin sa lansez o provocare pentru cine doreste, sa inceapa de luni dieta cu supa de legume, compot de mere si fibrobar! Pana la Craciun ar mai fi o luna, deci 30 de zile, ar trebui sa reusim sa dam jos 5 kg cu aceasta dieta si astfel eu personal mi-as atinge primul obiectiv, de a cobori acul cantarului sub 70 kg. Urmatorul fiind sa ajung la 66 kg pana de ziua mea (15 ianuarie)... Cine incepe cu mine dieta?

Oricum, eu voi incepe cu voi sau fara voi, trecand in fiecare zi tot ce mananc si fac in directia asta (masaj, sport...)

Va doresc weekend placut in continuare si multa vointa in a fi sanatoase!

Ajuta-ma Doamne sa ma hransesc sanatos!