View Single Post
  #15116 (permalink)  
Vechi 24 ian 2015, 14:41:27
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Fluturas, spre rusinea mea, nu stiu cum te numesti, desi te stiu si te vad de ceva vreme pe aici :-) O sa iti spun in continuare Fluturas.
Stii care e realitatea? Ca sunt grasa, voi fi o mama grasa si ca nu am avut ambitie sa fac ceva bun cu mine, sanatatea si corpul meu. Si realitatea mai e ca m-am trezit prea tarziu ca vreau sa slabesc, se pare ca deja eram insarcinata cand am luat-o de la capat. Si acum, dupa mesajul tau, realizez ca eu, cu inconstienta si lacomia mea imi pot pune bebelusul in pericol.... Oricat m'as da dupa deget, asta e adevarul. O secunda nu m-as ierta daca s-ar intampla ceva din vina mea,... Asta e realitatea si trebuie sa fac tot posibilul sa duc sarcina cu bine pana la capat. Ce sa fac daca "m-a prins" grasa? Regret atat de mult. Zi de zi, dincolo de fericirea pe care mi-a adus'o punctuletul meu mic, traiesc cu teama si amaraciune. Teama sa nu patim ceva, amaraciune pentru ca puteam sa creez conditii mai bune pentru sarcina dar nu am facut-o.

Spuneam 6-9 kg si repartizate pe trimestre pentru ca mai citesc cate ceva, mi-am descarcat si doua aplicatii care imi par interesante si care spun ca, pt greutatea mea, intre 6-9 kg tre' sa ia, cat mai putin cu atat mai bine. Nu ma bazez pe asta pentru ca nu am consultat inca un medic, dupa ce voi auzi parerea lui, clar renunt la tot ce citesc si ma bazez pe el.
Vreau sa cred ca sunt in stare sa nu ma ingras, sa mananc sanatos si sa am grija de mine, implicit de bebe, dar mi-e frica pt ca eu ma ingras cu o viteza... Si o spun sincer... Ma ingras foarte repede si din orice. Am pus si doua kile intr-o saptamana... Nu stiu care e problema...
Spunandu-mi ca mancai muuuult, si tu, si Laura, dar sanatos si nu ati pus nimic, incep sa ma intreb daca stiu ce e aia mancare sanatoasa.
O sa ma inspir din meniurile voastre pentru ca tare frica imi este sa nu dau gres...
Nu am absolut niciun motiv sa ma supar pe tine. Primesc cu drag orice sfat, orice critica pentru ca stiu ca esti o mamica experimentata, stii ce spui si stiu ca ai dreptate in fata mea, o viitoare mamica de nici 26 de ani, care pana acum doar se bucura ca nebuna de sarcina, de vestea sarcinii, fara sa se gandeasca la adevaratele riscuri.
Dus cu apa rece binevenit.
Cat despre sot, sustinere ca din partea lui nu am primit niciodata. Pana acum cel putin. Nici nu este pofticios si nu mananca porcarii dar are si grija sa imi repete sa am grija ce mananc, sa fiu sanatoasa sa creasca si bebe sanatos.
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de happygirldiana; 24 ian 2015 at 14:46:04.
Acest membru apreciaza mesajul lui happygirldiana:
Laura (24 ian 2015)