Parintii mei cumpara an de an miel, unul pt ei, unul pt noi si sora mea. Eu voi face ciorba de miel (ciorba de bureti, la noi, in Oltenia). Suntem ciorbari de fel si o mancam toti
) O friptura la cuptor, de miel, gatita la foc mic (boua ne place mielul mult, ni se pare cea mai frageda si gustoasa carne) cu salata verde (si ridichii, castraveti sI bineinteles CEAPA VERDE). Fac un drob mic, in tava de chec, de regula fac in tava de cozonac dar e mult prea mult pentru doua persoane, ca cel mic nu mananca drob, de obicei.
La dulciuri inca nu sunt hotarata: fie fac o pasca cu aluat, fie o prajitura. Cel mic ma capiaza cu tort de ciocolata
Oua, bineinteles, de-abia asteptam sa ne mozolim, am luat si vopsea sidefata, cea care se pune in palme
Si cam asta e meniul. Mi se pare si asa multa mancare. Sotul zicea sa facem salata boeuf. Nu stiu ce sa zic