View Single Post
  #15225 (permalink)  
Vechi 03 feb 2015, 19:32:14
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Hi hi hi!' Ne-am intors! Dupa un drum cu peripetii, am gasit clinica, am facut controlul. Bebitul meu e fixat bine, ne dezvoltam normal, e o sarcina normala si suntem fericiti!!!! Exact cum spuneam, avem 7 saptamani fix, dupa cum calculeaza medicii, masuram 9.5 cm. Mi s'a luat deocamdata piatra de pe inima. Sa vedem cand facem urmatoarea eco, de preferat la 12 saptamani. Pana atunci ne inscriem si la medic de familie. O surpriza placuta a fost sa vedem ca asistenta e romanca, a fost foarte amabila, mi-a dat nr de tel si emailul, sa o contactez oricand pt orice :-)

O sa ma mai interesez o data care sunt ecografiile care ar mai trebui facute, desi am o listuta de la clinica, dar trebuie sa aprofundez cunostintele :-)
Azi am facut foamea un pic, intrucat e destul de departe clinica, a intarziat si autobuzul etc. Recuperez, astaseara mancam macrou la cuptor cu legume si voi manca si un pesmet - doi cu niste icre de casa, putine. Sper sa fie in regula... Un pic de icre si restul gris, noi asa facem icrele. Stiu ca trebuie evitate, am vazut ca multe fete au mancat si nu au patit nimic, sper sa nu fiu eu ghinionista...

Am cumparat cirese si piersici, conopida si peste desi am fost la cumparaturi aseara si am mai luat o tura de fructe. Le ador!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui happygirldiana:
CCristina D (05 feb 2015), niculina04 (03 feb 2015)