View Single Post
  #153 (permalink)  
Vechi 29 nov 2011, 12:47:51
sanmary's Avatar
sanmary sanmary este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 19 apr 2011
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 43
Dieta: Michel Montignac - Mananc deci slabesc
Date: 176cm, 74kg
Mesaje: 128
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Angry Re: Jurnal sanda maria

Buna ziua,

Ziua de ieri a inceput perfect, dimineata am facut 10 min de stepper si abdomene, apoi am servit o cafeluta si m-am pornit spre servici, unde fain frumos am mancat ca deobicei, 2 mere si doua batoane fibrobar (ar fi trebuit doar unul, dar merele crude mi-au creat foame)....acasa ajunsa cand sa ma pregatesc sa-mi fac compot de mere hop si altceva de facut....nu am mai apucat asa ca ajunsi acasa toti ai casei ne-am pus la mancat ce mai era de post prin frigider:iahnie si zacusca...dar luandu-ne cu discutia, una destul de stresanta pentru mine (ca si subiect) m-am uitat mancand zacusca care imi place enorm, dar care e si cu foarte mult ulei facuta! Concluzie, esec total in prima zi!! Nu mai amintesc ca imediat dupa masa am motait cam o ora, desi eu am o regula stricta, dupa masa sa nu stau lungita caci ma imbalonez....si uite asa indigestie, atat de la zacusca cat si de la alti factori amintiti

Oricum, m-am trezit deci pe la 22:00 si m-a apucat miezul noptii facand papica pentru familie (de post) cat si compot de mere pentru mine, astfel ca azi cand voi ajunge acasa voi avea cu ce stapani pofta de mancare! Sper sa reusesc sa mai fac si ceva abdomene caci azi dimineata nu am fost in stare, abia am reusit sa ma trezesc .

As vrea sa scap de aceasta bulimie nervoasa! daca gasesc solutia si abia dupa ce aceasta va functiona o voi preciza, deocamdata am eu ceva in minte, dar trebuie probat!

Fetele, va tin pumnii sa slabiti, imi tot spun si mie dar si voua, se merita sa fii frumos, slabut (potrivit) sa te simti plin de viata!

Multa multa sanatate dragelor!