View Single Post
  #1535 (permalink)  
Vechi 17 mar 2011, 10:26:58
amd1809's Avatar
amd1809 amd1809 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 08 nov 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Montignac personalizata
Date: 174cm, 69kg
Mesaje: 158
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VIII

Neata gasca!

Eu azi nu am chef de nimic.... da nimic, nimic nu asa! Si iar mi se trage de la vreme... In Bucuresti este innorat, frig si sta sa ploua. Eu am plecat pe fuga de acasa si mi-am uitat umbrela, ba chiar si pranzul. Aveam pregatita o fripturica de muschi de porc cu gogosari acri (fara zahar), dar imi va ramane pt maine.

Cris, felicitari pt zilele cuminti. Si eu tot atatea numar.

Alla, ti-am vazut pozele de ieri. Pe unde erai? Esti incredibil de slaba. Kg pe care vrei sa le mai dai jos sunt doar in mintea ta, nu? E o chestie psihica?

Gabi, mergi la dermato cel mai bine. Este posibil sa fie si de la schimbarea anotimpului, polen etc. Poate iti va da un antialergic sa iti treaca mai repede. Nu-i rea insa nici ziua de legume & fructe. Si eu tin din cand in cand o zi fara proteina animala in meniu, si chiar ma simt super bine.
Multumim de cafeluta! Eu chiar acum o savurez!

Alesiana, felicitari pentru ambitie! Asta incerc si eu sa fac. Sa ies 1 ora la plimbare in fiecare seara. Dar nici nu incepusem bine acest ritual ca s-a intors frigul si parca nu mai am nicio tragere de inima sa o fac. Mi-e dor de soarele de acum 2 zile!

In lipsa pachetelului nu stiu sigur care va fi meniul pt azi. La MD am servit o omleta din 2 oua, branza Gouda si ceapa verde si o salata de rosii. Cea mai gustoasa masa . Pranzul nu stiu ce va fi, insa la cina voi manca ciorba de legume (stiu, iar ) pt ca nu ma pot satura de ea si trb sa o termin caci am facut cam multa, si nu ma indur sa arunc bunatate de mancare.

O zi frumoasa dragutelor! Cele care aveti o zi insorita, nu puteti sa-mi trimiteti si mie o raza, doua pe e-mail, va rog?
__________________
There is no sincerer love than the love of food.
amd1809, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1965 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1448 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 932 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de amd1809; 17 mar 2011 at 10:29:11.