View Single Post
  #1538 (permalink)  
Vechi 17 mar 2011, 11:32:04
amd1809's Avatar
amd1809 amd1809 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 08 nov 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Montignac personalizata
Date: 174cm, 69kg
Mesaje: 158
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VIII

Citat:
Anterior postat de allanah Vezi mesajul
Mădă, te iau separat că am mai multe să-ți spun!
Și la mine s-a pus o ploaie măruntă și pisăloagă de te apasă mphoreala pe suflet de-a dreptul, dar nu m-am lăsat eu influențată. M-am trezit la 5, am strâns prin casă, am băut cafa, luat mic dejun, mers cu mogâldeața afară, scris vouă, făcut patul, pus vasele în mașină, plecat cu bicicleta 50 minute și încă ceva de mers pe jos(dus-întors), udată, stropită de tiruri, enervat cu vânzătoarea că nu mi-a acceptat cardul pentru că nu aveam buletinul cu mine, plecat de la magazin, mers la bancă, înapoiat la magazin, cumpărat cărți și realizarea cea mai mare înrolat într-un curs de limbă intens, online! EH! făcut jumătate din sport, adică 10 minute abdomene.
Deci, să fim active, după cum spuneam!

Apooooi, să știi că în poze nu mi se vede fundul, aș vrea să mai dau puțin jos de acolo și de pe veșnicele mele coapse. Un kilogram, două tot mai are de unde se duce. Enervant e că în sus mă evapor și în jos rămân la fel.

Mâncarea ta sună super bine și mi-ai dat idee, poate pap și eu azi omletă, la cină sau văd eu ce și cum.

Te pup cu drag!

Plec pentru că am multe de făcut .

Sa ai spor la treaba, Alla! Ma bucur ca te simti mai bine ca ieri. Da' de ce te trezesti de la 5? Cine te da jos din pat? Eu ador somnul de dimineata. Daca m-ai lasa as putea dormi pana la amiaza, fara sa ma plang, chiar daca m-am culcat la 9 seara .

Poate ca as avea si eu ceva mai multa energie/chef de viata, daca nu as sti ca atunci cand ma dau jos din pat nu trb sa vin la birou si sa stau aici pana seara la 18:00. Ajung inapoi acasa in jurul orei 19:00. Am ajuns intr-un punst destul de greu din punct de vedere profesional si cred ca am nevoie de o schimbare. 2 ani la aceeasi firma au inceput sa-si spuna cuvantul.

Imi place la nebunie faptul ca ai un catel are te scoate din casa la plimbare vrand, nevrand. Eu insa nu cred ca as putea sa am grija de el asa cum ar trebui, in momentul de fata. Visez ca intr-o buna zi, cand voi fi asezata la casa mea (a se intelege casa pe pamant, cu curte si tot tacamul, nu apt de 2 camere de nici 60 mp) sa am 2 caini si o pisica . Nu stiu cum am ajuns la combinatia asta, dar asa mi s-a nazarit mie. Neaparat unul din caini va fi un white terrier, ca sa am cu ce sa ma joc . Celalalt ori lup ori golden retriever. Nu m-am decis inca

Felicitari pentru cursuri!!! Pey, nu era pacat sa locuiesti acolo si sa nu te intelegi cu lumea?! Germana este una din limbile pe care mi-as dori sa o invat. Momentan vreau sa ma inscriu la cursuri de spaniola, pe care o stiu cat de cat, sa obtin o acreditare ceva si apoi va urma germana. E o ambitie de-a mea.

La cat de mult sport faci sunt sigura ca popoul tau e numai muschi, deci daca e un pic mai proeminent e chiar de bine, nu? Nu uita ca suntem femei si trb sa avem si ceva forme... sani, popou, solduri.

Kiss, kiss!!!
__________________
There is no sincerer love than the love of food.
amd1809, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1965 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1448 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 932 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]