View Single Post
  #154 (permalink)  
Vechi 20 mar 2012, 14:03:04
silviadm's Avatar
silviadm silviadm este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 30 mai 2011
Locaţie: bacau, Italia
Vârsta: 34
Dieta: personalizata/hipocalorica
Date: 164cm, 55kg
Mesaje: 3.744
Aprecieri acordate: 619
Am fost apreciat(a) de 763 ori in 553 mesaje
Implicit Re: Concurs - o saptamana de sport 30 minute zilnic.

Citat:
Anterior postat de quarc Vezi mesajul


Alerg de ani de zile si pot sa spun ca poti sa alergi pe trotuar si poti sa alergi si pe strada.
Am alergat intre Piata Victoriei si Piata Universitatii pe toate partile la toate orele vara si iarna; nu m-au deranjat pietonii. Am alergat Drumul Taberei - Piata Victoriei in toate sensurile si pe soare si pe ploaie si pe ninsoare; nu m-au deranjat pietonii. Am alergat prin Drumul Taberei si imprejurimi de nu mai stiu de cate ori - pe strada, pe contrasens cand e intuneric sa nu imi mai scrantesc piciorul cand calc in gropi - nu am mai vazut decat un alt nebun care face asta. Putem sa alergam prin padure fara probleme, cativa pietoni sunt nimic.
Asadar sunt doar scuze, problemele sunt minore; daca vrei sa alergi gasesti.

Faptul ca se uita sau s-ar uita lumea ciudat ca alergi pe strada mie unul se pare irelevant. Stii cum vin incepatorii la arte martiale si sunt foarte complexati ca o sa rada lumea de ei ca nu stiu? Isi fac o tona de probleme, se timoreaza, ii vezi cum nu isi gasesc cuvintele. Se relaxeaza dupa prima ora cand isi dau seama, in sfarsit, ca fiecare este pentru sine si nimeni serios nu da doi bani pe faptul ca s-a impiedicat sau nu i-a iesit tehnica perfecta. Uita-te si vezi cine se uita ciudat! Iti garantez ca o sa fie numai babe care nu au treaba acasa si obezii pentru care mersul este suficient exercitiu. Vino sa faci bucla, zici ca esti pe stadion, chiar si asa cu santier, iar cainii nici macar nu mai baga in seama alergatorii.

Cat de capitolul cu efort fizic... fiecare pasare pe limba ei piere.
printre cei cu complexe ma regasesc...ca obosesc ma inrosesc ca racul+imi iese limba de un cot afarapoate o sami gasesc curaj ...imi bag "3casti in urechi"cu muzica relaaaax si nu ma mai uit in jurori caut modalitate s nu fie loc cu lume
__________________
jurnal-silviadm
silviadm, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1932 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1415 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1674 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat