Iti multumesc Oana de raspuns,
![kiss](http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/11.gif)
![kiss](http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/11.gif)
![kiss](http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/11.gif)
![kiss](http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/11.gif)
, esti foarte draguta!!!!
inteleg ca pot minca alimente din aceeasi grupa la aceeasi masa, e super....dar nu-mi este clar cu diferenza dintre lactate degresate si nedegresate.....la noi de exemplu nu gasesti lapte mai mic de 1 % grasime, atunci eu i-l folosesc numai pe acesta, la fel cu chefirul....iaurt mai gasesti de 0,1%, 0,3%>>> si mai mare....care este totusi de preferinta in MONTI?
---Si alta intrebare ar fi....caci am ai citit mesajele de pe forum....in Monti se opteaza mai mult pe un regim cu mai putine grasimi, sau mai putine glucine??? care este tendinta??? ca sa nu o dau in bara din nou....
--si as mai vrea sa stiu....LINTEA, NAUTUL, Mazarea( fierte) se pot combina cu alimentele carei grupe?
scuze ca dau buzna cu atitea intrebari....dar vad ca voi sunteti slabute experte...pe cind eu sunt incepatoare si am nevoie de ajutor
![big green](http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/4.gif)
![big green](http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/4.gif)
mersi mult
![1](images/xsmilies/ch7_1.gif)
![1](images/xsmilies/ch7_1.gif)