View Single Post
  #15413 (permalink)  
Vechi 16 iun 2015, 13:36:44
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Ziua buna!
Mi-am terminat treburile si pe ziua de azi. Am gatit o mancarica de fasole pastai, am spalat vase, aragaz, gresie, o patura si acum imi odihnesc salele si picioarele. E uimitor cum, treburi care pana acum erau o nimica toata, acum ma obosesc si ma epuizeaza de speriat
Mi-am facut si plimbarea pe ziua de astazi. Daca ma simt in stare, ma incumet si la o jumatate de ora de yoga. Sa vedem.
De mancat pana acum... La md cu iubi, la 6, sandvis la sandwichmaker (m-am trezit cu gandul la el) cu mezel , branza de vaca si o rosie, iar la "pranz" niscaiva negresa... C'est fini! Gata cu ea, desi maine m'ar tenta o tarta cu visine (am primit visine azi).
Voi manca la ora 16 mancarica de fasole cu castraveti si, daca imi va fi foame, deseara o salata de varza sau de rosie si castravete.
Aaa... Si incerc sa ma tin departe de inghetate.
Zi buna!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]