Citat:
Anterior postat de ailimac
Iti multumesc Oana de raspuns, ![kiss](http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/11.gif) ![kiss](http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/11.gif) ![kiss](http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/11.gif) ![kiss](http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/11.gif) , esti foarte draguta!!!!
inteleg ca pot minca alimente din aceeasi grupa la aceeasi masa, e super....dar nu-mi este clar cu diferenza dintre lactate degresate si nedegresate.....la noi de exemplu nu gasesti lapte mai mic de 1 % grasime, atunci eu i-l folosesc numai pe acesta, la fel cu chefirul....iaurt mai gasesti de 0,1%, 0,3%>>> si mai mare....care este totusi de preferinta in MONTI?
---Si alta intrebare ar fi....caci am ai citit mesajele de pe forum....in Monti se opteaza mai mult pe un regim cu mai putine grasimi, sau mai putine glucine??? care este tendinta??? ca sa nu o dau in bara din nou....
--si as mai vrea sa stiu....LINTEA, NAUTUL, Mazarea( fierte) se pot combina cu alimentele carei grupe?
scuze ca dau buzna cu atitea intrebari....dar vad ca voi sunteti slabute experte...pe cind eu sunt incepatoare si am nevoie de ajutor ![big green](http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/4.gif) ![big green](http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/4.gif)
mersi mult ![1](images/xsmilies/ch7_1.gif) ![1](images/xsmilies/ch7_1.gif) ![1](images/xsmilies/ch7_1.gif)
|
..putin mai sus am citat de pe un site(nu ma lasa sa pun sursa) despre lapte.
e de preferat sa folosesti grasimi bune(adica sa gatesti cu ulei de masline,sa papi peste ),dar poti in acelasi timp sa combini lintea,mazarea,nautul ,fasolea cu carne sau lactate(branzeturi) nedegresate..cel putin asta am inteles eu...
Tot din ce am inteles eu pana acum este faptul ca dieta e una bazata in special pe proteine(dovada ca atat carnea cat si branza si cascavalul sunt prezente la fiecare masa de pranz,si chiar si la cina,desi cina e bine sa fie de 3-4 ori pe saptamana una pe baza de orez sau paste integrale-in acest caz cu max. 1 lingura de ulei de masline sau 1 lingura de parmezan,restul fiin ori legume ,ori iaurt 0%)...
Sper sa nu fi spus nimic gresit,oricum rog fetele cu vechime sa ma corecteze)..
Daca ai sa te uiti pe meniurile fetelor,poate ai sa intelegi mai bine ce cu ce se combina !