View Single Post
  #155 (permalink)  
Vechi 03 feb 2010, 11:03:42
diamant2013's Avatar
diamant2013 diamant2013 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 19 ian 2010
Locaţie: Botosani, Romania
Vârsta: 50
Dieta: Monti personalizata
Date: 173cm, 67kg
Mesaje: 855
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :)

Citat:
Anterior postat de nanei Vezi mesajul
Fetelor ,bine v-am gasit.Sunt si eu noua pe aici siam nevoie de sustinerea si sfaturile voastre casa pot sa slabesc si eu.parac mi-a disparut si vointa si orice sa incerca nu pot sa ma tin pana la caapt.Acum am 78 de kg si 172 cm.Idealul meau ar fi 58 dar pentru inceput macar sa ajung la 70 casa fiu in limite normale.Numa mai suport asa.Va rog sa ma ajutati.
Bine ai venit Nanei! Nu cred ca ar trebui sa fii asa defetista! Probabil ca esti f.exigenta cu tine. Nu am vazut nicio poza cu tine, dar uitand-ma la dimensiuni si la greutate...nu esti chiar asa de grasa precum te vezi. Eu de ex.am 173 cm si am pornit de la 72 de kg. si eram ok. Vreau sa-ti spun ca e f.important ca ai luat decizia. Mie mi se pare ca 58 kg.sunt cam putine...sau poate vrei sa devii manechin . Dar e dorinta ta!
Eu sunt sigura ca vei reusi sa dai jos kg. si ti-as recomanda sa nu te lasi condusa de lucrul asta si sa nu faci o obsesie din asta (pt.ca atitudinea ta cam asta "striga"). Incepe prin a reduce caloriile, dar nu drastic, redu grasimile si dulciurile si nu te abtine de la nimic, ca sa nu devina o corvoada. Gandeste-te ca incepi o noua viata, cu un nou stil de viata, de data aceasta unul sanatos. Eu asa am privit lucrurile si vrea sa spun ca am slabit 1,5 kg.in 2 saptamani si sunt f.multumita. Ma simt f.bine. si am de gand sa continui asa. SI TU POTI!
__________________
Succesul este dat de capacitatea de A CONTINUA atunci cand ceilalti ABANDONEAZA!
diamant2013, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1613 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1096 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1097 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]