View Single Post
  #15570 (permalink)  
Vechi 20 ian 2016, 14:18:15
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de shadowdinasty Vezi mesajul
Felicitari, mamico! De 2 ore si jumatate citesc jurnalul tau din ultimul an. As vrea sa iti zic multe, dar nu imi gasesc cuvintele. Succint: sa fiti fericiti. Ca restul vin de la sine. Si sa mai intri sa povestesti ca pe fb nu te am..
Multumesc, draga Noemi! Povestesc aici dar ti-am scris si un mesaj pe facebook, vezi acolo care-i treaba, ca eu tare imprastiata sunt )

Intru sa imi aerisesc jurnalul, nici nu stiu de cand nu am mai trecut pe aici si nu vreau sa imi fie fin nou arhivat.
La multi ani in 2016 si sanatate tuturor, asta pentru ca nu v-am urat deloc pe anul asta!
Se dusera sarbatorile, asa cum venira: repede. Am fost pe fuga, le-am petrecut cu parintii mei, ca tot au fost in tara.
Desi dupa sarbatori ma gasea noul an cu minim 3 kile in plus, anul asta am stat pe loc. Nu ca as avea o greutate decenta, dar macar am stat pe loc si cred ca alaptarea m-a ajutat.
Da, alaptez cu drag si spor de 4 luni, o saptamana si 2 zile deja Radu meu iubit creste atat de repede... Aproape ca nu imi vine sa cred. Stiu ca am mai spus, dar...iubesc sa fiu mama! Ador sa fiu mama lui Radu, sa ii vad zambetul cand apar in fata lui!
Sa stiti ca este ataaaat de ambitios si grabit.... La 3 luni deja se enerva cand statea intins pe spate, incepea sa se incordeze, sa incerce sa se ridice, ca am zis ca pana la 1 an o sa aiba abdomen cu patratele Inca nu l-am pus in fundulet, il las usor, ca daca ar fi dupa el...Adica il pun in fundulet, dar il tin eu. Mai nou a descoperit ca se poate rostogoli de pe spate pe burtica. Invers, ca e mai usor, am impresia, nu poate. Daca tot a descoperit, acum numai asta face. Si noapteas, cand se foieste dupa san, pana ma pregatesc sa ii dau sanul, el deja este pe burtica ) Of...as putea sa povestesc atatea si atatea, dar nu vreau sa va plictisesc.
A scapat de colici, Slava Domnului, dar incep dintisorii deja si sper sa scapam usor din asta, ca i-a ajuns perioada colicilor. Este sanatos si voinic, are vreo 8 kile, poiate un pic peste Il voi alapta pana la 6 luni, abia atunci vom incepe diversificarea, dae ma informez inca de la 3 luni.
Eu sunt muuuult mai relaxata! S-a redus mult din stresul de la inceput si sunt extraordinar de multumita cvum merg lucrurile acum.
Sunt cu Radu de dimineata pana la ora 16, cel tarziu. Ne jucam, gangurim, el doarme, eu citesc, apoi vine tati si ramane cu el iar eu trec la bucatarie, gatesc, fac paine, bicicleta (as vrea sa incep start walking, e mai bland, pana cand trec de cele 6 luni de la cezariana) si alte chestiute casnice, baita si cam asta e ziua. Alteori se ocupa tati de "gospodarie" cand vine de la serviciu, daca piciul e agitat si nu sta cu el. Oricum, asa ne facem treburile, pe rand, impartite. Pentru ca bebe nu sta singurel (sunt criticata pt asta ) deloc, inca din prima saptamana petrecuta acasa, dupa maternitate, stau cu el si imi fac treburile cand vine sot. Desi multi sunt socati, dom'ne, ca nu sta singurla 4 luni, pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc, ba chiar ma bucura si iubesc legatura care s-a creat intre noi. Nu am de sapat, nu am animale de hranit, deci pot sta linistita cu iubitul meu mic "sa il invat in brate", "sa il rasfat" ertc, cum imi tot spun specialistii in copii din jurul meu!
O zi faina tuturor! Ma intorc la citit ca acum se trezeste piciul si trec la gangurit, jumulit, schimonosit ))
P.s: posibile greseli in text, tableta mea e dusa...biata, implicit tastatura.
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 6 membri au apreciat mesajul lui happygirldiana:
butterfly30 (21 ian 2016), Laura (20 ian 2016), lidiuta (20 ian 2016), Poofy Girl (21 ian 2016), Sabine_28 (20 ian 2016), Zoe (20 ian 2016)