View Single Post
  #1558 (permalink)  
Vechi 18 dec 2010, 18:11:36
Podina's Avatar
Podina Podina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 14 dec 2010
Locaţie: Paris, Franta
Vârsta: 40
Dieta: Dunkan faza 2
Date: 156cm, 59.5kg
Mesaje: 32
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Regimul Dukan - 4 etape pentru o silueta ideala

Citat:
Anterior postat de Tinky Vezi mesajul
Buna dimineata dragii mei! Podina, chiar daca e cu intarziere, eu iti urez bun venit printre noi si mult succes in continuare cu dieta Intotdeauna ma bucur cand descoperim un nou "dukaner"
Imi pare rau ca nu am mai intrat pe forum sa dau raportul si sa mai stam la cioace, dar sa stiti ca am fost cuminte si nu m-am abatut de la dieta. Am mai dat un kg jos. 7.5 kg pana acum Eu sunt bine si sanatoasa, sa nu va faceti griji Si foarte fericita bineinteles Promit ca o sa trec mai des pe la voi sa va tin la curent cu dieta. Acum trebuie sa plec iar prin oras cu al meu, sa ne mai holbam pe la vitrinele magazinelor si sa facem mici cumparaturi de Craciun. Ii cautam lui tata cadou, ca tare dificil mai e, si tot ceea ce stiu eu ca si-ar dori costa muuult Sa vedem poate gasim ceva totusi O sa revin mai tarziu, va imbratisez cu drag si uite pentru voi ceva ....
mersi,bn te-am gasit si eu! iti doresc un week end ewtraordinar!!!!!
Podina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1666 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1149 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 -5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 633 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]