View Single Post
  #158 (permalink)  
Vechi 10 iun 2012, 09:38:07
ruxyc's Avatar
ruxyc ruxyc este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 02 nov 2011
Locaţie: Balti, Moldova
Vârsta: 26
Date: 158cm, 49kg
Mesaje: 28
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Thumbs up Re: Masuri normale (greutate, inaltime) pentru persoane sub 18 ani

Salut fetelor - Romita si yo zuzzyka97 vad ca avem acceias virsta mai vorbim poate ... va voi spune citeva lucruri importante pentru a slabi sanatos , da e foarte important sa slabiti treptat si sanatos caci suntem in crestere ...pai daca doriti greutatea ideala atunci luati inaltimea( un metru nu se socote ) si scadeti -10 si veti primi dar nu la toti e asa caci fiecare persoana are anumite locuri unde pune mai multe grasimi , de exemplu eu am 158 de cm si greutatea mea ideala ar fi 48 , eu am 50 dar pum mai multa grasime pe picioare si de asta doresc sa slabes 5 kg !
hai sa incepem :
1) faceti un regim de 3 - 4 saptamini ci comsideratie ct doriti sa slabeti ( se slabeste nu mai mult de 1 kg pe saptamina )
2) faceti in fiecare zi un regim de alimentatie si sport ! de exemplu: ma sol la 9 maninc cereale cu lapte , un ceai verde ci o prejitura...... la 10 fac spot o ora ... si tot asa )
3) faceti sport treptat undeva 30 de minute si tot mariti de exemplu la fiecare 2 zile plus 5 minute de sport
4 ) in niciun caz sa nu mincati mai putin de 1000 de kcal pe zi caci organizmul vostru va crede ca e in pericol caci nu primiste 1500 - 2000 de kcal
5 ) trebuie sa aveti 3 mese si 2 gustari , gustarile va vor ajuta sa va mentinneti , si sa nu va fie foame , si incercati sa nu mincati inafara de mesele propuse ( sa nu luati o prajitura , doua cind veniti in bucatarie )
6) multa multa apa 1,5 - 2 litri de apa pe zi , e necesar sa beti multa apa pentru ca ajuta la descompunerea grasimilor si la detoxificarea lui ..
7 ) incercati fara dulciuri , nu va fi usor dar kg vor pleca mai repede !!
8 ) nu ascultati persoanele care sunt contra la ceea ce faceti voi , e viata voatre corpul vostru si mintre voastra .. ascultati pe cei ce va sustin !!
9 ) Daca aveti probleme de sanatate atunci trebuie sa va faceti o dieta speciala ))!!
10 ) ah inca ceva important incercati sa evitati complet fast -foodurile , copturile , prajelile , fainoasele , dulciurile .. daca nu puteti sa le evitati coplet atunci se permite o data pe saptamina ...
Succes !! si haideti sa fim ( rele) cu kg in plus !!!
ruxyc, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1426 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 909 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 135 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui ruxyc:
Beldiman (13 aug 2013)